Miten valitset sopivan lahjan?

Miten valitset sopivan lahjan?

Oletko koskaan saanut pyyhettä ja saippuaa lahjaksi?  Millaista olisi saada ihanan pehmeä hamam-pyyhe ja ihanan tuoksuinen luonnollinen saippua esimerkiksi äitienpäivälahjaksi, valmistujaislahjaksi tai syntymäpäivälahjaksi? Kun sanotaan kaikille sopiva lahja tarkoitamme että valikoimastamme löytyy kaikkien makuun sopiva malli väri ja saippuoista kaikille sopiva tuoksu tai jos lahjansaaja ei haluaisi tuoksua , hänellekin löytyy hajusteeton oliiviöljysaippua jota voi käyttää myös lapsille:) 

Lahjan olisi hyvä olla käytännöllinen, siitä lahjan saaja muistaa sinut kun käyttää saamaansa lahjaa. Lyhyesti sanottuna hamam-pyyhe ja oliiviöljysaippua ovat täydellisiä lahjoja, joita voidaan käyttää vaikka koko päivän, päivittäin!

Turkkilaiset ihmiset ovat käyttäneet hamam-pyyhkeitä vuosisatoja, ja se sopii päivittäiseen käyttöön. Voit sisustaa kotisi perinteisillä hamam-pyyhemalleillamme. Voit ottaa sen mukaasi rantapyyhkeeksi hotelliin, kylpylään, uima-altaalle ja rannalle, piknikille. Ja voit käyttää tyylikkäästi kuvioitua hamam-pyyhettäsi rentouttavan kylvyn jälkeen. Nykyään hamam-pyyhkeitä ja oliiviöljysaippuoita käytetään kaikkialla maailmassa.

Klikkaa ja lue myös blogistamme 10 tapaa käyttää hamam-pyyhettä

Suomi hamam-pyyhe lahjaksi

 Tuliaisia Suomesta ulkomailleJakardi Finland hamam-pyyhe kaksikerroksinen, kaksipuoleinen. Matkalle mukaan, toinen itsellesi, toinen tuliaiseksi ystävällesi. Voit säästää tilaamalla  kahden kappaleen Jakardi pyyhepaketin. Lue lisää tästä


Luonnollisia oliiviöljysaippuoita lahjaksi

Oliiviöljysaippuan historia

Oliiviöljyn historiaa voidaan jäljittää 8. vuosisadalle eKr. Oliiviöljysaippuat ovat olleet käytössä jo vuosisatoja, ja sen uskotaan olleen olemassa siitä lähtien, kun ihminen onnistui uuttamaan öljyä jauhetuista oliiveista. Vaikka oliiviöljysaippuaa ovat alun perin käyttäneet Välimeren alueen ihmiset, ne ovat alkaneet saada maailmanlaajuista tunnustusta terveyshyödyistään.

On uskottu, että valmistajat käyttivät oliiviöljyä saippuoissa luodakseen luonnollisen ihonpuhdistusaineen, jolla on lääkinnällisiä arvoja. Oliiviöljyn tiedetään olevan hellävarainen iholle ja sitä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille. Vuosisatojen ajan oliiviöljypohjaiset saippuat olivat käsityötä ja niitä käytettiin ihon ärsytysten parantamiseen. Vaikka oliiviöljysaippuoiden valmistusmenetelmät saattavat vaihdella nykyään, se on edelleen yksi parhaista tavoista suojata ihoa luonnollisesti saastuttavilta aineilta ja sitä käytetään jopa kylpylöissä ja muissa terveyshoitoloissa sen antioksidanttien vuoksi.

Oliiviöljypohjaiset saippuat tulivat ensin suosioon mm. Espanjassa, Kreikassa ja Italiassa useita tuhansia vuosia sitten. On luonnollista, että nämä valtiot ottivat käyttöön oliiviöljysaippuat, kun otetaan huomioon, että niiden osuus on noin 75 prosenttia koko maailmassa tuotetusta oliiviöljystä. Myös saippuat Espanjasta ja Kreikasta olivat tunnettuja puhtaudestaan ja niillä oli rauhoittava vaikutus ihoon päivittäisessä käytössä. Vaikka ensimmäinen dokumentoitu oliiviöljysaippuaa valmistava tehdas aloitti Marseillessa 6. vuosisadalla, oliiviöljysaippuoita valmistavien tehtaiden määrä kasvoi vasta muutamana viime vuosikymmenenä. Tämä johtui lisääntyneestä tietoisuudesta ja oliiviöljysaippuoiden käyttöönotosta Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa


Luonnolliset pala ja nestesaippuamme sisältävät oliiviöljyä perustana niiden syvästi kosteuttaville ja ihoa ravitseville ominaisuuksille. Se auttaa lievittämään kuivaa ihoa, vähentämään arpia, minimoimaan ryppyjä ja tiedetään myös auttavan, psoriasiaan, ihottumaan ja akneen ja muihin ihosairauksiin sen anti-inflammatoristen ominaisuuksiensa ansiosta. Se pehmentää ihon tekstuuria, säilyttää kosteuden ja ravitsee sitä häiritsemättä luonnollista ihon toimintaa. Oliiviöljysaippua on sopivin luonnollinen kehonpesu niille, joilla on herkkä tai kuiva iho, sillä sen pH on alhaisempi kuin saippuoiden, jotka valmistetaan vaahdotusaineista, toksiinista, öljystä tai eläinrasvoista, jotka voivat ärsyttää ihoa.

Sitä pidetään myös miedoimpana saippuana. Monet nykypäivänä laajasti saatavilla olevista saippuoista valmistetaan lisäämällä niihin haitallisia kemikaaleja ja ainesosia, jotka voivat ärsyttää ihoa. Jos sinulla on kuiva ja kutiava iho joka ärsyyntyy helposti, on aika siirtyä ihoystävällisempiin, orgaanisiin valintoihin, kuten oliiviöljysaippuaan. Erittäin suositeltavana herkälle iholle, oliiviöljy tarjoaa monia etuja, jotta iho näyttää ja tuntuu terveeltä ja tuoksuu myös ihanalle. Oliiviöljyä on käytetty muinaisista ajoista saippuan valmistukseen, joka sopii hyvin kuivalle ja herkälle iholle. Oliiviöljysaippuan on  yhä uudelleen siitä lähtien osoitettu olevan , mitä ihanteellisin saippua, ei vain pesuun ja kylpemiseen. Ensinnäkin oliiviöljysaippua on täydellinen meikinpoistaja, varsinkin meikin varovainen poistaminen silmien ympäriltä, mutta vältä silmäkosketusta. Oliiviöljysaippua sisältää antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka toimivat suuresti vahingoittuneen ihon korjaamisessa ja samalla edistävät ihon uudistumista ja hidastavat ryppyjen kehittymistä. Joten, jos haluat hyvin kosteutetun ja nuorekkaan näköisen ihon, tiedät mitä saippuaa käytät.

Katso tästä kaikki luonnolliset saippuat


Oletko kokeillut So Pretty:n hamam-saippuaa?


Täydellinen käsintehty luonnollinen hamam-saippua on tarkoitettu saunakäyttöön mutta sitä voi käyttää myös suihku tai kylpysaippuana.Tämä erinomainen saippua sisältää runsaasti oliiviöljyä ja oliivisosetta.
Aivan kuin höyry tai kuuma vesi avaa ihohuokoset oliiviöljy ja oliivisose läpäisee ihon pintakerroksen ja hoitaa sitä parhaalla tavalla.
Voit käyttää sitä saunassa levittämällä vartaloon pieni määrä hamam-saippuaa ja antaa sen vaikuttaa muutaman minuutin. Käytä sitten sientä ja hiero hellästi jotta voit nauttia kevyestä ihon kuorinnasta samalla kun peseydyt. Kumpi olisi suosikkisi? Eukalyptus vai mänty?


   Crystal hamam-pyyhe & hamam saippua Eucalyptus


Jos tykkäät nestesaipuasta kannattaa kokeilla myös So Pretty:n oliiviöljystä valmistettua suihkugeeliä!

Saippua tulee ulos pullosta kevyenä vaahtona. Laitat vain pieni määrä suihkugeeliä joka riittää pesuun, puhdistaa ja hoitaa ihoa. Se tekee vartalon puhtaaksi ja ihanan pehmeäksi. Voit  käyttää sitä myös nestesaippuana.

Meillä on käytössä appelsiinin tuoksuinen saippuana ja männyn tuoksuinen suihkugeelinä! Käsintehty suihkugeeli sisältää vain oliiviöljyä, risiiniöljyä, glyseriinia, kookosöljyä ja tuoksua.


Beach Tropicana & Cupcake saippua Candy


Lahjaksi Hamam-pyyhe & saippuapaketti

Sauna, kylpy, suihku ovat jokaiselle tärkeitä. Jokainen haluaisi käyttää ekologisia, luonnollisia materiaaleja ilman haitallisia aineita. Kun ajattelet antaa sellaisen lahjan voi  pyyhkeen ja saippuan valitseminen olla vaikeaa . Voimme auttaa sinua päätöksen tekemisessä.


 Jos lahjansaaja ei haluaisi tuoksua saippuassa voit valita oliiviöljysaippuan jossa ei ole tuoksua, se sopii myös vauvoille. Täysin luonnollinen!

Lahjaidea vinkkinä jos lahjansaaja tykkäisi esimerkiksi violetista ja laventelista , ihana yhdistelmä olisi Violetti hamam-pyyhe ja laventelisaippua. Tiesitkö että kun tilaat saippua+pyyhepaketin voit valita värin ja saippuan itse. Kirjoitat haluamasi tuotteet viestikenttään tilauksen yhteydessä, eikä sinun tehdä lahjapakettia, halutessasi voimme lisätä tilaukseesi itseliimattavia lahjapusseja. Voimme myös lähettää lahjapaketin suoraan lahjansaajalle jos laitat toimitusosoitteeksi lahjansaajan osoitteen. Voit aina kertoa meille toiveesi. Meille on tärkeää että olet tyytyväinen.

Aegean hamam-pyyhe & käsipyyhe & saippuapaketti


Vinkki

Jos etsit sopivaa pyyhepakettia käytä hakua ja kirjoita hakukenttään esim "3" ja saat listan kolmen tuotteen paketeista tai hae haluamasi värin perusteella!
Jos etsit pyyhe+saippua pakettia kirjoita hakukenttään "saippua paketti", saat listan pyyhe+saippuapaketeista.

Verkkokaupassamme voit myös klikkaamalla "oletus" järjestää tuotteet hinnan tai nimen mukaan!

Ja muista että säästät aina kun valitset pyyhe+saippuapaketin, useimmissa pyyhepaketeissa voit valita värit vapaasti. Lue lisää tuotekuvauksista!

Esimerkiksi jos haluat tilata 3 kpl Timantti hamam-pyyhkeitä ja 1 kpl Luonnollinen Suihkugeeli. Valitse 2:n kappaleen Timantti paketin ja lisäksi Timantti hamam-pyyhe+Suihkugeelipaketin koska säästät pyyhepaketeilla.

Klikkaa ja lue lisää blogistamme myös" Miksi  hamam-pyyhe on loistava yrityslahja ?"

Jos tarvitset lisää lahjavinkejä tai etsit itsellesikin sopivia tuotteita voit kysyä myös Chatissä, ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai soittamalla.

info@sopretty.fi

0449790454

 Autamme mielellämme! :)

Toivottavasti lahjansaajat tykkäävät valitsemistasi pyyhkeistä ja saippuoista! Turkkilaiset hamam-pyyhkeet & Kreikkalaiset käsintehdyt saippuat, ovat täydellisiä lahjoja, jotka saavat ystäväsi muistamaan sinut!

Katso tästä kaikki pyyhepaketit!

Luonnoliinen käsintehty ihanan Bergamotin tuoksuinen Cupcake saippua yksi suosituimmista.Jakardi, Beach, Sultan tai Timantti hamam-pyyhkeen kanssa saatavilla myös pakettitarjouksena.Uniikki lahja ystävllesi.

Katso tästä hamam-pyyhe & saippuapaketit.

Jakardi Perhonen hamam-pyyhe & Cupcake saippua Candy  

Kommentarer

Logga in För att skriva en kommentar.