So Pretty är en butik som levererar kvalitetsprodukter direkt från Turkiet och Grekland.  Utbudet omfattar 100% bomull eller bambu fiber Hamam handdukar, badlakan, handdukar, badrockar och klänningar, badrockar och kläder. Utöver dessa säljer vi handgjorda bitar och flytande tvål av grekiska oliver, samt handgjorda försilvrade smycken. 

 
 

Hamamhandduken är huvudprodukten av So Pretty.  Bad och bad är viktiga saker för både svenskar och turkar.  Turkarna har använt Hamam-handdukar för att täcka kroppen i hammer, det vill säga i traditionella turkiska ångfartyg, för hundra år sedan. 

  Idag kan Hamamhandduken användas på många olika sätt.  Förutom traditionella handdukar kan den användas som en scarf, en duk, en solstol eller en bäddsoffa.  Hamam handdukar är gjorda av en behaglig mjuk 100% bomull och har ett brett utbud av färger.  Tunna och lätta handdukar torkar på ett ögonblick, är mycket absorberande och stora (180 cm x 100 cm), men passar in vikta i ett mycket litet utrymme.  Hamam handduk är lätt att packa för din resa!  Ta det till exempel på en båt, stuga, en simtur eller en picknick.  På sommaren är Hamamhandduken en bra folk på stranden.  Du kan använda den som en handduk, som en turbin, som en bas för att sola, eller till och med en pareon.  Handdukar är också idealiska för att resa utomlands!  En mjuk hamamhandduk används också för barnkrypning, liksom för att skydda spjälsängen.  Det finns många alternativ.  Hamamhandduken är miljövänlig, snygg och mångsidig. 

 So Pretty kommer också bambu-made, antibakteriella, drömlika och tjocka handdukar. 

 Färgglada badrockar för vuxna.

So Pretty har också produkter för barn. Hooded hamam ponchos är gjorda av mjuk 100% bomull.


  Välkommen till SoPretty för att kolla dagens nyheter och erbjudanden!  :)