Vuoden 2020 trendivärit!

Vuoden 2020 trendivärit!

Jos haluat olla muodikas, voit tutustua Pantonen (amerikkalainen väri-insituutti) kevään jokavuotisiin värisuuntauksiin. Kuten joka vuosi on tapana, Pantone analysoi Lontoon ja New York Fashion Week -muotiviikkojen paletteja jossa valitaan lopulliset kevään 2020 värisuuntaukset.

On olemassa monia kirkkaita ja eloisia värejä, jotka sopivat erityisen hyvin keväälle ja kesälle, mutta neutraalien ja maapallon sävyjen fanaatikot kokevat myös pehmeät värit kuten viileän harmaat tai maanruskeat sävyt miellyttävinä. Pantone-kevään 2020 yleisimmät värit ovat punaisesta, vihreästä ja sinisestä perheestä, klassinen sininen on vuoden 2020 väri, mutta mukana on myös herkkiä pastelleja ja eloisia värejä.

Aloitetaan sinisellä! Pantonen mukaan klassininen sininen on vuoden 2020 väri. Se on väri, joka antaa sinulle rauhaa ja mukavuutta. Voit käyttää sitä kylpyhuoneessa ja makuuhuoneessa paremman unen saamiseksi. Käytä kauniita peshtemalejasi päiväpeitteenä ja huomaat eron! Siniset turkkilaiset pyyhkeet auttavat aloittamaan päivän paremmin ja lopettamaan sen rauhallisella tavalla!


Classic blue (Klassinen sininen)
Klassinen sininen, vuoden väri on rajaton sävy ja yksi kevään 2020 väreistä. Se on kylläinen todellinen sininen rentoihin katuvaatteisiin, lumoavaan iltapukuun, sisustussuunnitteluun ja tietysti löydät tämän klassisen sinisen myös kauniista turkkilaisista hamam-pyyhkeistämme

Athena Merensininen


Aegean Merensininen


Blush Beauty(Koralli)

Blush Beauty on lämmin ja houkutteleva koralli, jolla on kirkkaus erottua kaikesta yksinään. Tämä on yksi naisellisimmista kevään 2020 väreistä, jotka tulivat esiin Lontoon muotiviikolla, ja instituutti kuvailee sitä kattavaksi ja lämmittäväksi väriksi. Blush Beaty sävyt löytyvät esimerkiksi Jakardi ,Sultan, Sultan Slim & Athena hamam-pyyhkeistämme!

Sultan Slim Kirkas Koralli 

Timantti Stripe Koralli


Jakardi Ananas Koralli


Orange Peel

Appelsiininkuori on herkullinen sävy, jossa on paljon punaista ja jolla on positiivinen vaikutus ja varjo-affiniteetti. Tämä on yksi eloisista kevään 2020 väreistä.
Löydät tämän kirkkaan ja eloisan värin Athena, Sultan, Jakardi, Timantti & Afrodite malleistamme

Athena Oranssi


Jakardi Greek Oranssi


Saffron

Sahrami on keltainen sävy, joka sijaitsee oranssin ja keltaisen välillä. Se on elävä ja maukas, muttei häiritsevä, ja uskomme, että se olisi yksi parhaimmista kevään 2020 värisuuntauksista mihin tahansa aikaan vuodesta.

 Sultan Sinappi 


Jakardi XL Sinappi 


Sultan Slim Sinappi


Rose Brown (Luumu)
Tämä upea viininpunainen on viileä neutraali sävy, joka melkein nojaa purppuraan, mutta jolla on silti rikastava lämmin vaikutus.
Löydät tämän erikoisvärin Ephesus, Sultan, Athena pyyhkeistämme Viininpunaisena tai Timantti mallista Luumuna.

Ephesus Viininpunainen


Athena Viininpunainen


Sultan Viininpunainen


Grape compote

Grape compote on tummempi violetti sävy, joka sopii täydellisesti yhdistämään Pantone-kevään 2020 vaaleiden värien yhdistämiseen. Vaikka se on kylmä sävy, se yhdistyy kauniisti jonkin kauden pehmeän keltaisen, korallin tai vihreän kanssa.

Esimerkiksi Jakardi Perhonen Violetti-Keltainen on paras valinta tästä kauniista yhdistelmästä

Jakardi Perhonen Violetti-Keltainen


Jakardi Baroque Liila


Beach Violetti


Timantti Stripe Violetti

Coral Pink
Korallin vaaleanpunainen oli tärkein vaaleanpunainen sävy, joka tuli esiin New Yorkin muotiviikon kevään 2020 värisuuntauksista. Siinä yhdistyvät korallin lämpö ja vaaleanpunainen herkkyys, joten se on erityisen vieraanvarainen ja rauhoittava.

  Löydät tämä miellyttävän sävyn Aegean Persikka hamam-pyyhkeestämme tai jos tykkäät suurikokoisista ja paksuista pyyhkeistä kokeile XL hamam-pyyhe Rosaa , voit käyttää sitä myös vilttinä. Koko:135x175

Aegean Persikka


Jakardi XL Rosa

Sunlight

Auringonvalo, Tämä pehmeä miellyttävä sävy on täydellinen iloiselle keväälle. Se on melkein kerman sävy, mikä tekee siitä riittävän neutraalin toimimaan trendikkäiden värien kanssa, esimerkiksi viileän harmaan kanssa. Paras auringonvalon ja harmaan yhdistelmä mallistossamme Jakardi Perhonen Keltainen-Harmaa
Suosittelemme myös Athena lämmin keltaista, jos haluat lisätä tämän auringonvalon värin suosikkeihisi.

Athena Lämmin Keltainen


Timantti Stripe Lämmin Keltainen


Jakardi Perhonen Keltainen-Harmaa


Heritage blue

Tämä sinisen sävy onnistuu olemaan sekä elävä että vakaa, koska se on luotettava ja perinteinen väri, joka ei koskaan näytä olevan väärässä paikassa.

Ephesus Baby Blue


Faded denim

Tämä sininen sävy on yhtä luotettava  kuin suosikki farkkusi, joten voit yhdistää sen minkä tahansa muun kauden voimakkaan ja eloisan värin kanssa.

Sultan Slim Baby Blue

Sultan Aqua

Tanager turkoosi
Viileä, mutta eloisa, Tanager-turkoosi on sekä rauhoittava että energinen.Suosittelemme tässä sävyssä Sultan Slim Aqua Green, Sultan Vaalea Minttu, Athena Vaalea minttu-pyyhettä, jos pidät tästä pehmeästä keväänväristä (Aqua)

Sultan Slim Aqua Green

Athena Vaalea Minttu


Biscay green (Biskajanvihreä)
Olemme iloisia voidessamme nähdä kirkkaan aqua- / minttuyhdistelmän palaamisen Pantone-kevään 2020 värisuuntauksiin. Biscay Green on vilkas sävy, mutta se on myös erittäin virkistävä ja sen yhteys veteen tekee siitä viilentävän katsoa . Kirkkautensa vuoksi se on loistava valinta katu- ja rantapukuihin.

Sultan Minttu


Surf Minttu


Afrodite Minttu


Sage green

Sage Vihreä on aina yksi suosikeistamme, mutta myös yksi kevään 2020 värisuuntauksista.

Jos suosikkivärisi on klassinen viileänharmaa, meillä on hyviä uutisia, se on yksi kevään 2020 trendikkäistä väreistä ja näitä viileitä sävyjä löydät paljon pyyhemallistostamme. Voit yhdistää sen minkä tahansa värin kanssa, sopivat hienosti myös sisustamiseen.

Jakardi Leopardi Sage Vihreä


Sultan Sage vihreä

Cuban Sand (Hiekka)

Timantti Hiekka

Aegean Hiekka


Earth Brown (Maanruskea)

Timantti Stripe Ruskea


Aegean Mokka


Storm Green (Metsänvihreä)

Tämä syvä vihreä on kiehtova viileydessään. Se on todellinen jalokivi, joka muistuttaa ylellisessä kylläisyydessään aventuriinia.
Se tuntuu kypsältä ja hienostuneelta.

Timantti Metsänvihreä


Sultan MetsänvihreäAsh (Tuhkan harmaa)

Harmaa on melkein kuin väritön väri. se on valkoisen ja mustan puolivälissä, mikä tekee siitä täysin neutraalin pariliitoksen täydellisesti melkein kaikkien muiden värien kanssa.
Harmaa on yksi monipuolisimmista väreistä spektrissä. Jokaisella harmaalla on oma ainutlaatuinen tunnelmansa.
Harmaa voi luoda lämpimän järjestelmän yhtä helposti kuin viileänkin, se voi olla rauhallinen ja rauhoittava tai elävä, vilkas ja energinen.
Jokainen harmaasävy pystyy luomaan erilaisen ilmeen, tunteen ja tyylin.

Jakardi XL Harmaa

Timantti Stripe Harmaa


Club Harmaa


Jakardi Exotic Beach


Ink Black / Musta

Black Lovers? Musta aina trendikäs ja suosikki myös tänä vuona!
Musta on salaperäinen väri, joka tyypillisesti liittyy tuntemattomaan. Musta väri edustaa voimaa, vakavuutta, ja auktoriteettia. Musta on muodollinen, tyylikäs ja arvostettu väri.

Jakardi Leopardi Musta


Ephesus Musta


Kommentarer

Logga in För att skriva en kommentar.