10 syytä käyttää hamam-pyyhettä

10 syytä käyttää hamam-pyyhettä

Turkkilaisten hamam-pyyhkeiden kestävyys, laatu, mukavuus ja kauneus tekevät turkkilaisista pyyhkeistä erityisiä ja maailmanlaajuisesti kuluttajien suosimia.


Turkkilaisen puuvillan pitkät kuidut auttavat säilyttämään vettä, mikä tekee turkkilaisesta puuvillasta valmistetuista pyyhkeistä erittäin imukykyisiä. Tästä syystä turkkilaiset hamam-pyyhkeet (peshtemals) ovat valmistettaessa ohuita silti imukykyisiä.
Turkki on neljänneksi suurin pyyhkeiden vientimaa maailmassa.

Turkin pyyhevienti on noin 600 miljoonaa dollaria vuosittain, ja sen osuus on 9 prosenttia maailman pyyhkeiden kokonaisviennistä jonka arvo on 7 miljardia dollaria.


10 syytä käyttää hamam-pyyhettä!


1. Hamam-pyyhe on suurikokoinen (n.100 x 180) sopii kaikenkokoisille, sekä naisille että miehille! Riittävän iso peittämään koko vartalon!

2. Hamam-pyyhe mahtuu jopa käsilaukkuun! Sen takia kutsumme sitä parhaaksi matkakaveriksi :) Rullattuna salikassiin tai koulurepun sivutaskuun menevä hamam-pyyhe vie vain vähän tilaa. Säästät huomattavasti tilaa matkatavaroissasi, joten voit ottaa enemmän vaatteita mukaan lomallesi.3. Superpehmeä hamam-pyyhe on ohut ja kevyt mutta erittäin imukykyinen. Imukyky ja muut ominaisuudet paranevat aina käytössä, jokaisen pesun jälkeen tulee vielä imukykyisemmäksi ja pehmeämmäksi!

4. Hamam-pyyhe kuivuu paljon nopeammin kuin tavallinen pyyhe. Niin nopeasti kuivuva että voit käyttää sitä monta kertaa samana päivänä. Tämä ominaisuus tekee myös käsipyyhkeistä kätevämpiä kun käytät käsipyyhkeitä monta kertaa päivässä. 

5. So Prettyn Hamam-pyyhkeet valmistetaan eettisesti Turkissa! 100% luonnonmateriaalia (Laadukasta Turkkilaista Öko-Tex puuvillaa/ GOTS sertifioitu luomupuuvillaa/ bambua/ pellavaa)

Hamam-pyyhkeiden valmistuksessa ei käytetä haitallisia aineita.


Hellä iholle ja hiuksillesi , sopivat hyvin myös lapsille ja vauvoille! Löydät meiltä myös luomupuuvillaisia hamam pyyhkeitä valikoimastamme! Esimerkiksi Jakardi, Sultan Premium, Beach sarjoistamme :)

6. Hamam-pyyhe on kätevä kuntosalilla, saunan/suihkun jälkeen ihana kietoa päälle, myös mökillä, asuntovaunussa ja uimahallissa suosituin pyyhe ominaisuuksien vuoksi!


7. Rannalla, retkellä ja vaelluksella paras valinta koska hamam-pyyhkeeseen ei tartu hiekka!


8. Tyylikäs hamam-pyyhe on monikäyttöinen! Ihania värejä & eri kuoseja kaikenlaisiin tarkoituksiin.Voit käyttää sitä esimerkiksi torkkupeittona, sisustamiseen, asusteena, piknikpeittona, vauvan hoidossa tai viltiksi.

Toimii myös saronkina tai mekkona, hameena, huivina! Löydät paljon vinkkejä käyttötavoista myös blogistamme:)

Katso tästä 10 tapaa käyttää hamam-pyyhettä9. Hamam-pyyhe on luontoystävällinen, vie vähemmän tilaa pesukoneessa, siksi voit pestä kerralla paljon enemmän hamam-pyyhkeitä kuin tavallisia paksuja pyyhkeitä. Sen vuoksi kulutat vähemmän energiaa, vettä ja pesuainetta pesussa.


10. Hamam-pyyhe on erinomainen lahjaidea! Syntymäpäivälahjaksi, häälahjaksi, ysäväpäivälahjaksi, valmistuneille tai mökille tuliaiseksi!

Voit katsoa blogistamme Miten valitset sopivan lahjan ystävälle!


Vinkki:

Näistä ihanista pyyhkeistä voit ommella itsellesi ihanan tunikan, mekon tai ponchon.

Tunikan ompeleminen on todella helppoa, klikkaa tästä ja katso 


Kokeile myös So Prettyn suosittuja hamam-mekkoja ,ponchoja tai kylpytakkeja joita voi käyttää joka päivän oloasuna

So Prettyn kaikissa pyyhkeissä myös käsipyyhkeissä on ripustuslenkki! Käsipyyhkeet sopivat myös keittiöön, hiusten kuivaamiseen, vauvoille, lemmikkeille.

Kiitos kun luit artikkelimme!

Jos sinulla on kysttävää kysy rohkeasti

info@sopretty.fi

0449790454

katso tästä So Prettyn ihanat hamam-pyyhkeetKommentarer

Logga in För att skriva en kommentar.