Miksi hamam-pyyhe on paras valinta treenaamiseen?

Miksi hamam-pyyhe on paras valinta treenaamiseen?

Hamam-pyyhe on kevyt, vie vain vähän tilaa treenikassissa.

Kuntosalit ja kuntokeskukset ovat paikkoja jossa ihmiset hikoilevat eniten ja tarvitsevat virkistäytymistä sen jälkeen. Lämmin suihku on välttämätön kovan harjoituksen jälkeen, ja tästä hetkestä teet ainutlaatuisen käyttämällä turkkilaista hammam-pyyhettä. Se tarjoaa hellän kosketuksen pehmeällä ja puhtaalla koostumuksellaan. Laadukkaat turkkilaiset pyyhkeemme sopivat täydellisesti näihin tarpeisiin.

Jos et pidä siitä että ihosi koskee julkista istuinta esimerkiksi kuntosalilla käytä näin hamam pyyhettä suojana :) Katso tästä video

Pyyhkeiden valitseminen kuntosalille voi olla haastavaa, mutta turkkilaiset hamam-pyyhkeet ovat oikea vaihtoehto monesta näkökulmasta.

Terveellisistä elämäntavoista ja ravitsemustiedosta on kasvanut trendi viime vuosina ympäri maailman. Ihmiset ajattelevat, että tämä on huippuluokan elämäntapaharrastus ja he haluavat viihtyä kuntoilun aikana. Hamam-kylpypyyhkeiden ainutlaatuisuus ja haluttavuus johtuvat niiden materiaalista, koosta ja imukyvystä. Se on myös erittäin kestävä ja kuivuu nopeammin kuin muut vaihtoehdot.

 

Kuntosalipyyhkeiden on täytettävä joitain perustarpeita, kuten ihon jäähdyttäminen , nopea kuivuminen, hien helposti pois pyyhkäistävyys. Fouta-pyyhkeet sopivat täydellisesti näihin vaatimuksiin. Hamam-pyyhkeissä käytetty puuvilla mahdollistaa kosteuden ja minkä tahansa nesteen imeytymisen. Lisäksi sen erikoispitkät kuidut mahdollistavat nopean kuivumisen. Kudontatekniikka mahdollistaa pitkäaikaisen kestävyyden useiden pesujen jälkeenkin. Kuten tiedät, kuntosalit ja kuntosalit kiinnittävät suurta huomiota hygieniaan ja kuntosalipyyhkeet on pestävä jokaisen käyttökerran jälkeen.

Jotkut hotellit ja kylpylät varustavat kylpyhuoneensa, saunansa ja turkkilaisen saunansa turkkilaisilla kylpypyyhkeillä. Nyt on kuntokeskusten aika hyödyntää turkkilaisten pyyhkeiden edut. Toisin sanoen kuntosalipyyhkeet muuttuvat lopulta ja perinteiset hamam-pyyhkeet ovat paras valinta tähän muutokseen.

Jos et ole valinnut vielä omaasi, tutustu So Prettyn laajaan valikoimaan tästä.

Jos et ole varma mikä sopisi sinulle. Lue lisää blogistamme Mikä hamam-pyyhe sopisi minulle?

katso myös video tästä

Kommentarer

Logga in För att skriva en kommentar.