Vuoden 2021 trendivärit

Vuoden 2021 trendivärit

Pantone ilmoitti, että vuoden 2021 vuoden värit ovat Ultimate Grey (Äärimmäisen harmaa) ja Illuminating (valaisevan keltainen) sävyt, jotka on valittu niiden lämmön ja luotettavuuden vuoksi.

Pantone-verkkosivuston mukaan värit poimittiin, koska "väriavioliitto välittää voimaa ja toiveita koskevan viestin, joka on sekä kestävä että kohottava".

Joka talvi maailman suunnitteluviranomaiset jakavat seuraavan vuoden värivalintansa. Sen on sanottu olevan paras osa vuotta kaikille, jotka työskentelevät väreillä. Pantone nimeää kaksi vuodelle 2021: eloisa keltainen nimeltään Illuminating ja äärimmäisen harmaa Ultimate GreyKeltainen ja harmaa, kaksi erillistä väriä määrittelevät kuinka kaksi eri elementtiä tukevat toisiaan. Nämä kaksi sävyä vahvistavat yhdessä kahta inhimillistä tarvettamme. Nämä kaksi väriä ovat kiven kovia, mutta lämmittäviä ja optimistisia.


 Hamam-pyyhe Jakardi Perhonen


Kuten Pantonen Instagramissa mainittiin, "Illuminating" on kirkas ja iloinen keltainen, kuohuviiniä, eloisuutta, lämpenevää keltaista sävyä, joka on täynnä aurinkoenergiaa, kun taas "Ultimate Grey" on vertauskuva kiinteistä ja luotettavista elementeistä, jotka ovat ikuisia ja antavat vankan perustan. kaksi itsenäistä väriä, jotka yhdistyvät muodostaen pyrkivän väriyhdistelmän yhdistämällä syvemmät huomaavaisuuden tunteet optimistiseen lupaukseen auringonpaisteisesta päivästä. " Nämä värit antavat myös voimaa ja positiivisuutta.

Jos katsomme viime vuoden Pantone-värejä, ne vaikuttivat kehitys- ja ostoteollisuuteen, mutta tänä vuonna tarvitsemme voimaa, toivoa, luonnon kirkasta puolta ja kaunista elämää edessä. Joten nämä värit näyttävät olevan oikea valinta tulevana vuonna (2021)


Pantone sanoo, että heidän valintansa tänä vuonna ovat viesti onnesta ja rohkeudesta. Harmaat värit ovat saaneet inspiraationsa rannan pikkukivistä ja luonnollisista elementeistä, jotka rohkaisevat rauhoittumisen tunteita. Äärimmäinen harmaa vakuuttaa hiljaa ja rohkaisee tyytymättömyyttä, vakautta ja joustavuutta. Keltainen väri on kirkas ja iloinen. Se antaa meille voimaa ja toivoa paremmista asioista. Meidän täytyy tuntea, että kaikki tulee kirkkaammaksi .


SÄVYJEN VAIHTELU LUONNON INNOITTAMANA TUKEVAT JOUSTAVUUTTA JA UUDISTAMISTA

Marigold Keltainen  

Kehäkukka on lohduttavaa kultaoranssia infusoituna keltaiseen. Jos pidät huomiota herättävistä väreistä, tämä lämmin väri on sinua varten. kehäkukka lupaa olla kevätkauden väri. Kirkkaan keltaisesta sävystä kultaoranssiksi tämä lämmin sävy on täydellinen lisäämällä auringonpaistetta mihin tahansa ulkoasuun, ja se kirkastaa sekä asusi että mielialasi!  Hamam-pyyhe Kivipesty Vohveli


Hamam-pyyhe Jakardi Baroque


Hamam-pyyhe Aegean


Hamam-pyyhe Athena


Hamam-pyyhe Timantti

Cerulean Taivaansininen 

Haluatko tuntea itsesi pilvien yläpuolella? Yksi tärkeimmistä syistä Ceruleanin valitsemaan vuoden 2021 väri voi olla se, että kaipasimme taivasta niin paljon vuonna 2020, kun suljimme koteja. Tämän värin avulla voimme käyttää sitä jokapäiväisessä elämässämme ja parantaa menneisyyttämme.  On taivaan väri seesteisenä, kristallinkirkkaana päivänä. Tämä viileä rauhoittava väri osoittaa luovuutta ja älykkyyttä.


Hamam-pyyhe Sultan & Evil Eye Käsintehty Saippua


Hamam-pyyhe Timantti


Hamam-pyyhe Beach


Hamam-pyyhe Batiikki Sky Blue


Hamam-pyyhe Beach Tropicana Ocean


Ruoste 

Jälleen vuonna 2021, toinen kaunis väri, jota voimme käyttää kynsilakkana ja huulipunana myös pyyhkeenä. Maan innoittamana syksyn lehtien ruskea emlaatti.

 Ruoste näyttää kasvattavan suosiotaan nopeasti viime kuukausina ja on nyt nousemassa kaikkialle muodista sisustukseen. 

Hamam-pyyhe Kivipesty Vohveli Rust


 Illuminating Valaiseva keltainen 

Ystävällinen ja iloinen, optimistinen keltainen tarjoaa lupauksen aurinkoisesta päivästä! Aina trendikäs, mutta tänä vuonna se on vielä trendikkäämpi. Jos et ole vielä koskaan käyttänyt keltaista tyylisi kanssa, muista, että se lisää luovuutta ja inspiraatiota sinulle. 

 

Hamam-pyyhe Chevron


Hamam-pyyhe Marquise


Hamam-pyyhe Timantti Stripe


Hamam-pyyhe Sultan Slim


Hamam-pyyhe Beach

Ranskan sininen 

Sekoitettu sininen sävy herättää näkymän Pariisista keväällä. Hienostunut, arvokas, perusteellisesti erottuva sininen. 


Hamam-pyyhe Kivipesty Basic Denim


Hamam-pyyhe Kivipesty Stripe


Hamam-pyyhe Jakardi Pääkallo


Hamam-pyyhe Beach Stripe Ocean Blue

Vihreä tuhka 

Mentoloitu vihreä, joka viilentää ja rauhoittaa.Pantone kertoo, että väri on palauttava ja uusiutuva ja liittyy luontoon. Tämä pastellivihreä väri kulkee yhdessä puutarhanhoidon, patikoinnin ja muiden ulkoiluaktiviteettien kanssa, jotka ovat tulleet suositummiksi pandemian aikana.


Hamam-pyyhe Crystal


Hamam-pyyhe Kivipesty Vohveli Aqua Mint


Hamam-pyyhe Kivipesty Basic


Hamam-pyyhe Kivipesty Stripe


Hamam-pyyhe Jakardi Baroque

Palanut koralli 

Lisää vain pieni mauste Palanut koralli on rikas, lämmin ja maanläheinen väri, ja se sopii täydellisesti syksyyn, mutta se on myös väri, jota voit aloittaa käyttämään nyt heti. 


Hamam-pyyhe Marquise


Hamam-pyyhe Sultan Slim


Hamam-pyyhe Afrodite


Hamam-mekko Sultan


Hamam-pyyhe Pastel

Minttu

 Iloisella energialla, kirkastavuudellaan, yllättävällä monipuolisuudellaan ja yleisellä raikkaudellaan mintunvihreä edustaa kevättaukoa. Löydät tämän mintun sävyn kokoelmastamme nimellä ”ruohonvihreä” 


Hamam-pyyhe Sunset


Hamam-käsipyyhe Surf


Hamam-pyyhe Surf


Hamam-pyyhe Sultan

Ametisti-orkidea 

Tämä kukkaisesti varjostettu ametisti orkidea on tunnepitoinen, ihastuttava väri, joka esittelee ainutlaatuisen kosketuksen. Erittäin tunnepitoinen väri on jälleen vuoden 2021 luettelon ytimessä. Voit hyötyä värin emotionaalisesta voimasta käyttämällä tätä väriä erityisesti alusvaatteissasi ja kaulakoruissa, jota pidät lähellä sydäntäsi.  


Hamam-pyyhe Sultan Violet Orchid


Käsintehty Cupcake Saippua


Hamam-pyyhe Chevron Lila


Hamam-pyyhe Jakardi Perhonen

Vadelma-sorbetti 

Katkeran makea, ihastuttava, täydellinen väri pyyhkeelle tai mekolle. 


Hamam-pyyhe Timantti Fuksia


Hamam-pyyhe Kivipesty Stripe Kirsikka


Hamam-pyyhe Sultan Slim Hot Pink


Hamam-pyyhe Sultan Fuksia

Mustepullo 

Syvä ja voimakas mustattu sininen. Tässä on väri, joka hemmottelee mustien ystäviä. Haluaisimme nähdä tämän värin, joka kantaa myös naisen arvokkuutta ja harmaan harmoniaa, vuonna 2021.  


Hamam-pyyhe Timantti Dark Navy


Hamam-pyyhe Ephesus Night Blue

Ultimate Gray Äärimmäinen harmaa

Tämä jokeriväri, josta olemme erittäin onnellisia vuonna 2021, tarjoaa meille aina pukeutumisen mukavuuden. Värin velvollisuus on tulla vuonna 2021 avuksi, kun emme tunne tarpeeksi rohkeutta pukeutua valkoiseen ja päätämme olla vähemmän näkyvissä kuin mustaa käyttämällä. Hiljainen varmuus ja luotettava harmaa kannustavat rauhallisuuteen. Lohduttavaa ja rauhallista! Vuoden värinä äärimmäinen harmaa on täydellinen valaisevan keltaisen kanssa kylpyhuoneeseesi, makuuhuoneeseesi ja olohuoneeseesi

Se on myös kaikkien aikojen suosituin väri!


Hamam-pyyhe Jakardi Kilim


Hamam-pyyhe Beach Sateenkaari 


Hamam-pyyhe Sultan Slim


Hamam-pyyhe Batiikki Marble

Hamam-pyyhe Chevron Vaaleanharmaa


Hamam-pyyhe Kivipesty Basic 


Voikreemi 

Sileä voikreemi on helppo ja vaivaton herkullinen luonnonvalkoinen.


Hamam-käsipyyhepaketti Pellava


Hamam-pyyhe Pellava Aqua


Hamam-pyyhe Kivipesty Stripe

Aavikon sumu 

Jauhemaisen hiekan väri. Neutraali väri. Antaa rennon auran kylpyhuoneellesi. Tämä väri tukee syksyämme Saharan autiomaasta. Tänä aikana olisi erittäin viisasta käyttää tätä väriä neuletakkeihin ja takkeihin, kynsilakkoihin ja puhelinkoteloihin. 


Hamam-pyyhe Sultan Slim Hiekka


Hamam-kylpytakki Hiekka


Pajun vihreä 

Tässä on todellinen viileä väri! Tämän väriset housut, hameet, saappaat, laukut tai sukkahousut; Mitä yhdistätkin, se palaa sinulle kerroksellisen tyylisi kohteliaisuudella.

Vihreä joka paljastaa ja peittää!

Hamam-pyyhe Sultan Sage Vihreä


Hamam-pyyhe Timantti Stripe Oliivi


Toivomme, että löydät suosikkisi tämän vuoden trendikkäistä väreistä pyyhekokoelmastamme!

Muista että voit etsiä haluamasi sävyn/värin etusivun hakua käyttämällä! Jos et löydä suosikkiasi voit aina kysyä meiltä:)

Kommentarer

Logga in För att skriva en kommentar.