Tuhansia Onnellisia Naisia..Kokeile sinäkin!

Tuhansia Onnellisia Naisia..Kokeile sinäkin!

 Viimeinkin löysin aikaa ja päätin kirjoittaa teille omia kokemuksiani kasvohoidosta ja isojen kauneus ongelmien upeasta ratkaisusta! 

Nyt löytyi viimeinkin helppo, pysyvä, turvallinen ja edullinen ratkaisu:) Olen todella onnellinen koska pääsin eroon muutamasta kauneusongelmasta!


So Pretty hamam-pyyhe blogi kirjoituksilla yritän auttaa asiakkaitamme, ystäviämme miten hyödyntää parhaiten hamam-pyyhkeitä , mutta tällä kertaa aihe on KAUNEUS! :)


Tämä kirjoituksen tarkoitus on auttaa sinua jos kärsit 

kuivasta ihosta, 

tai rypyistä ,laskeutuneista yläluomista

silmäpusseista

iho-ongelmista kuten akne, näpyt, jne..

löysästä ihosta, 

raskausarvista, 

vatsarasvasta,

selluliittista jotka eivät lähde pysyvästi millään 

ylipainosta

vaikka löysistä käsivarsista. 

tai hiustenlähdöstä


Byas laitteilla nämä ongelmat voi poistaa ja laitteet ovat ainutlaatuisia ja patentoituja. 

Ne eivät ole kosmetiikkatuotteita.Ne ovat Beauty Hi-tech laitteita, 

eli teknologian avulla näistä ongelmista voi päästä eroon!


Haaveilin aina tällaisesta kasvo ja vartalohoidosta, joka on mahdolista tehdä kotona ja  toimisi nopeasti. Eli halusin saada lyhyessä ajassa hyvän lopputuloksen.

Halusin saada Byas Face Lifterin heti kun kuulin siitä, koska minulla oli kuiva iho, ja lisäksi oli ryppyjä, ikääntymisen merkkejä... ja vatsan alueella raskausarpia ja  rasvaa joka ei lähtenyt edes treenaamalla.


 Kun aloitin käyttämään Face Lifteriä ystävätkin kyselivät siitä, muutaman käyttökerran jälkeen he huomasivat että on todella joku ero varsinkin silmien ympärillä. Näytin myös heille ennen ja jälkeen kuvia. Paras ystäväni joka asuu ulkomailla sanoi että ei uskoisi jos ei olisi nähnyt niitä kuvia minulta. Koska joka paikassa on ennen ja jälkeen kuvia, ihmisiä eivät tiedä enää mihin pitäisi uskoa! 


Minullakin olisi voinut olla alussa sama ajatus, mutta ei ollut koska minulle kertoi ensimmäisen kerran Byas tuotteista eräs hyvä ystävä, ei tullut mieleen uskonko vai ei, mutta yksi parhaista asioista on se että ennen kuin tilaat Byas laitteen saat ilmaisen demo-hoidon (puolet kasvoista) ennen kuin teet päätöksen, näet omilla kasvoillasi kuinka nopeasti se vaikuttaa.

Ensimmäisen demo-hoidon (noin 15 min) jälkeen huomaat heti ison eron. Alla oleva kuva otettu 15 min demo-hoidon jälkeen, eli puolet kasvoista on hoidettu.


(Kun otin kuvan tein tarkoituksella ilmeen että rypyt näkyvät paremmin mutta toisella puolella ei ollutkaan vain 15min hoidon jälkeen)

LISÄÄ DEMO-HOITO / ENEN & JÄLKEEN KUVIA LÖYTYY KAUNEUS SIVUILTAMME


klikkaa tästä ja katso BYAS face lifter ENNEN & JÄLKEEN kuvia


 Ensin ostin Byas Face Lifterin, suurin osa rypyistä hävisi, jatkan käyttöä kunnes ne häviävät kokonaan ja sitten jatketaan jälkihoidolla . (Neuvomme ystävillemme, asiakkaillemme millä ohjelmalla, montako kertaa viikossa ja kuinka kauan kannattaa käyttää) Mikään silmänympärysvoide tai geeli ei auttanut aiemmin ryppyjen poistamiseen ja ihon kosteuttamiseen, mustiin näppyihin..

Koska ilman laitetta voiteet jäävät vain ihon pinnalle. Ja Byas laitteen kanssa käytettävät voiteet ovat ainutlaatuisia. Katso Kauneus / Kasvot sivultamme lisätietoa aineiden sisällöistä.  


Sitten ajattelin että tarvitsen myös Byas Body Lifteria, kun täytin 41v iho oli kuiva ja löysä vaikka treenaan säännöllisesti, koska ihosi ei saa kollageenia mistään jota se tarvitsee ja jos se pysyy vain ihon pinnalla, tämä onnistuu Byas laitteella koska se vie kaikki mitä ihosi tarvitse epidermiksen alle, johon voiteet eivät pääse ilman laitetta, tilasin senkin sitten.


Ennen ja jälkeen kuvat sisältävät myös itse tekemäni hoidot, ystäville, tutuille, asiakkaille. Katso kuvia Kauneus / Kasvot ja  Kauneus / Vartalo sivuiltamme.

klikkaa tästä katso BYAS body lifter ENNEN & JÄLKEEN kuvia

Miksi ja miten nämä laitteet toimivat, mitä erikoista niissä on , löydät Kauneus sivuiltamme.

 Itseasiassa teknologiat johon Byas Face & Body Lifteri perustuu eivät ole uusia, ovat olleet jo käytössä kauneushoitoloissa, Byasin keksintö on se että radiotaajuus, iontoforeesi, mikrovärinä ja ems jotka ovat jo käytössä hoitoloissa, on yhdistetty yhteen pieneen laitteeseen että kaikki voivat helposti käyttää niitä itse kotona, paljon edullisemmin. 


Jotkut kauneuden ammattilaiset ovat jättäneet pois isoja laitteita jotka maksavat paljon enemmän kuin Byas laitteet, koska saavat vieläkin paremman lopputuloksen Byas laitteiden avulla ja paljon nopeammin, koska nykyään aika on tärkeää kaikille ja haluamme nopean lopputuloksen. Byas hoito kestää 3-15 min kasvoihin ja 10-3 0min vartaloon. Säästät aikaa :) Lue lisää kauneus sivuiltamme.


Haluan kertoa vähän myös Byas Hair Completerista joka on Byasin uusin patentoitu ionto-sonic laite! 

Jos sinulla on ohuet hiukset tai hiustenlähtöongelma tai ei hiuksia ollenkaan ja haluat että sinulle kasvaa hiukset tai haluat että sinulla on paksut hiukset sitten kannattaa ehdottomasti tutustua tähän laitteeseen, koska sellaista ei ole muualla, sekin on patentoitu. Lue lisää Hair Completerista (Kauneus Hius sivultamme) Jos haluat lisätietoa, videoita Hair Completerista ota yhteyttä.

klikkaa tästä lue lisää hair completeristä

Byas laitteet toimivat omilla voiteilla. Tärkeää on se että ne toimivat ilman myrkkyjä, piikitystä, kivuttomasti, ovat tutkittujaja turvallisia.

Toivon että voin autttaa kaikkia niitä jotka etsivät ratkaisua näille ongelmille <3

Voit aina ottaa yhteyttä , autamme mielellämme!

Meltem Juurikka

So Pretty


Kommentarer

Logga in För att skriva en kommentar.