Hamam-Mekko Oriental Lila

Hamam-Mekko Oriental Lila
Hamam-Mekko Oriental Lila Hamam-Mekko Oriental Lila Hamam-Mekko Oriental Lila

Hamam-Mekko Oriental Lila 100% puuvillaa, koot S/M , L/XL. Kätevä matkalla, rannalla. Vie vain vähän tilaa matkalaukussa!

Vain muutama jäljellä.
39,90 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Oriental Hamam-pyyhkeestä valmistettu hamam-mekko kätevä matkalla, rannalla, saunassa, kylvyssä, mökillä , asuntovaunussa. Vie vain vähän tilaa matkalaukussa!

Erittäin imukykyinen, kevyt, nopeasti kuivuva.

Tyylikästä hamam-mekkoa voi käyttää kylpytakin sijaan, ranta-asuna tai joka päivän oloasuna.


S/M

Pituus 81cm

Ympärysmitta 150cm

Hiha-aukko leveys 28cm


L/XL

Pituus 81cm

Ympärysmitta 168cm

Hiha-aukko leveys 30cm


100% puuvillaa

- Tuotteet ovat valmistettu eettisesti luonnollisesta materiaalista, ÖkoTex Standard 100 sertifioidusta langasta. 

Konepesu 40 C, ei huuhteluainetta

Ensimmäinen pesu 30 asteessa

Valmistettu Turkissa


Tässä lyhyt historia Oriental hamam-pyyhkeen alkuperästä:1900-luvun alussa Turkin Buldanin kaupungissa perinteinen käsintehty matto vangitsi taitavan käsityöläisen katseen. Innoittuneena sen monimutkaisista kuvioista ja rikkaasta historiasta käsityöläinen lähti luomaan jotain ainutlaatuista, mutta silti Buldanin perinnöstä muistuttavaa.


Tarkkaavaisella huolella ja yksityiskohtaisella työllä käsityöläinen valmisti pyyhkeen, jossa oli Buldanin muinaisten suunnittelujen henki. Jokainen lanka kudottiin käsin, jäljitellen perinteisen maton kauneutta ja eleganssia.


Kun tästä upeasta luomuksesta alkoi levitä tietoa, pyyhe tuli arvostetuksi paitsi ylellisen tuntunsa myös kulttuurisen merkityksensä vuoksi. Se oli symboli Buldanin rikkaasta taiteellisesta perinnöstä ja todiste käsityötaidon perinteestä, joka on periytynyt sukupolvelta toiselle.


Tänään, kun käärit itsesi tähän käsintehtyyn pyyhkeeseen, olet ympäröity perinteen lämmöllä ja Buldanin ajattomalla käsityöllä ❤

Paino:
400 g
Arvostelut 0 arvostelua