TILAA LAHJAKSI

Yllätä ystävä pehmeällä paketilla!

Voit lähettää lahjan ystävälle tai sukulaiselle, kun et itse pääse sitä viemään. Kirjoitamme myös haluamasi viestin ja toimitamme lahjapaketissa suoraan lahjan saajalle!

Jos haluat lähettää suoraan lahjan saajalle muista laittaa aina sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostisi että tilausvahvistus tulee omaan sähköpostiin

- omat tiedot asiakaskohtaan

- lahjan saajan tiedot Toimitustapa/toimitusosoite kohdassa klikkaa muokkaa ja syötä  lahjan saajan tiedot (Muista ilmoittaa lahjan saajan puhelinnumero että paketti ohjautuisi oikein)


Kirjoita ”lahja” viestikenttään ( kassasivulla lisätietoa tilaukseen ) tilauksen yhteydessä tai voit ilmoittaa myös sähköpostitse ennen kuin tilauksesi lähetetään.

Kirjoita myös:

-Jos haluat pyyhkeet rullattuna lahjapussissa

-Jos tilauksessasi on enemmän kuin 1 tuote miten haluaisit että pakkaamme tuotteet. Esimerkiksi laventeli saippua + lila pyyhe samaan lahjapakettiin, Sultan turkoosi erikseen lahjapakettiin jne.

-Jos haluat itse pakata kirjoita ”lahjapussit mukaan” ja kappalemäärä.  Laitamme tilauksen mukaan lahjapussit, ne ovat helposti avattavia ja suljettavia

-Jos haluat tuotteiden pesuohjeet mukaan ja kappalemäärä

-Jos sinulla on viesti lahjan saajalle lisäämme sen pakettiin. 

Jos  mainitset että tilaus tulee lahjaksi tai olet valinnut eri toimitusosoitteen lähetämme aina lahjapaketissa ilman kuittia.

Ilmainen paketointi!

Jos haluat että lahjan saaja voi itse valita tuotteet oman mielenä mukaan suosittelemme sinulle lahjakortteja. Katso lahjakortit täältä

Posti  5,90€

Matkahuolto 6,90€

Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin.

Kotipaketti 15,90€


Kysy edullinen tarjous esim. varainhankintaan & liikelahjaksi meiltä! info@sopretty.fi


Suosittelemme Lahjapakkaukset jos haluat ilahdutta ystävääsi ihanalla tuoksulla

Katso tästä LAHJAPAKKAUKSET ( Pyyhe & Saippuapaketit )

Klikkaa ja lue myös blogistamme ”Miten valitset sopivan lahjan”

LAHJAVINKIT tästä :)

Katso koko valikoima tästä