Suosittelemme kaikkien hamam-pyyhkeiden ensimmäistä pesua 30 asteessa jolloin tuotteiden kutistuminen on mahdollisimman vähäistä. Jatkossa voi pestä 40 asteessa. Lue lisää tuotekuvauksista.

Emme suosittele huuhteluaineen käyttöä, se vähentää pyyhkeen imukykyä. Emme myöskään suosittele itse tehdyn pyykkietikan käyttöä.

Normaali linkous, (800-1200)  voit jättää hieman kosteaksi jolloin pyyhe on pehmeämpi. Emme suosittele hapsujen kiertymisen takia kuivausrummun käyttöä.

Muutaman pesun jälkeen imukyky paranee huomattavasti. Eli ominaisuudet vain paranevat mitä useammin käytät.

Hamam-pyyhe kuivuu erittäin nopeasti, ei jää bakteereita jotka aiheuttavat hajua siksi nykyaikaisilla pesuaineilla alhaisempikin lämpötila riitää puhtaan pesutuloksen saavuttamiseksi. Hamam-pyyhe on luontoystävällinen, vie vähemmän tilaa pesukoneessa, kuluttaa vähemmän energiaa, vettä ja pesuainetta pesussa.

Jos hapsut avautuvat pesussa:

Pyyhkeet ja hapsut tarkistetaan aina ennen lähetystä mutta hyvin harvoin hapsut voivat aueta pesussa tai kuivausrummussa, hapsut voi solmia takaisin tiukemmin märkänä tai kuivana. Voit myös silittää niin kuin muut puuvillaiset tuotteet.


Hapsut on helppo solmia itse kuvasssa näkyvällä tavalla, ja laittaa lopuksi tiukan solmun. Eli kaksi vierekkäistä lankanippua, otetaan päästä kiinni ja pyöritetään molemmat oikealle ja kiedotaan ne päällekkäin ja lopuksi tehdään solmu.
Jos haluat antaa lahjaksi hamam-pyyhkeen voit tulostaa alla olevan tekstin ja lisätä lahjapakettiin:Hamam-pyyhettä käytetään tavallisena kylpypyyhkeenä, rantapyyhkeenä, kätevä mökillä, veneellä, matkalla, rannalla, uima-altaalla, kuntosalilla, vie vain vähän tilaa. Sopii laudeliinana, piknikpeittona, pöytäliinana, sohvanpäällisenä, huivina, vauvan viltiksi. 100% puuvillaa, imukykyinen, ympäristöystävällinen, tyylikäs, trendikäs ja monikäyttöinen :) Valmistaja suosittelee ensimmäistä pesua 30 asteessa ilman huuhteluainetta. Jatkossa voi pestä 40 asteessa. Hamam-pyyhe kuivuu erittäin nopeasti, ei jää bakteereita jotka aiheuttavat hajua siksi nykyaikaisilla pesuaineilla alhaisempikin lämpötila riitää puhtaan pesutuloksen saavuttamiseksi. Normaali linkous (800-1200) Emme suosittele hapsujen kiertymisen takia kuivausrummun käyttöä. Ensimmäisessä pesussa saattaa hieman kutistua niin kuin muut puuvillaiset tuotteet. Muutaman pesun jälkeen imukyky paranee huomattavasti. Eli ominaisuudet vain paranevat mitä useammin käytät. Hamam-pyyhe on luontoystävällinen, vie vähemmän tilaa pesukoneessa, kuluttaa vähemmän energiaa, vettä ja pesuainetta. 

www.sopretty.fi