Suosittelemme kaikkien hamam-pyyhkeiden ensimmäistä pesua 30 asteessa jolloin tuotteiden kutistuminen on mahdollisimman vähäistä.

 HUOM! Batiikki Bambu hamam-pyyhkeiden pesu max. 30 asteessa samansävyisten kanssa.

Emme suosittele huuhteluaineen käyttöä, se vähentää pyyhkeen imukykyä. Emme myöskään suosittele itse tehdyn pyykkietikan käyttöä.

Normaali linkous (800-1200) ja rumpukuivaus matalalla lämmöllä, jätä hieman kosteaksi jolloin pyyhe on pehmeämpi.

Muutaman pesun jälkeen pyyhkeestä tulee pehmeämpi ja ominaisuudet paranevat käytössä.

Jos haluat että hamam-pyyhkeestä tulee imukykyisempi anna sen liota kylmässä vedessä noin 12 tuntia ennen kuin peset sen ensimmäistä kertaa. Suosittelemme, että liotat sitä yön yli. Tämä antaa puuvillakuiduille mahdollisuuden laajentua, mikä auttaa saavuttamaan maksimaalisen imukyvyn ja pehmeyden. Tämän voi tehdä myös myöhemmässä vaiheessa.

Olemme testanneet osan tuotteistamme ja ne kestävät myös pesun 60 asteessa . Lue lisää tuotekuvauksista.

Hamam-pyyhe kuivuu nopeasti siksi pyyhkeeseen ei jää bakteereita , ei tarvitse pestä 60 asteessa kuten tavalliset pyyhkeet.

Hamam-pyyhe on luontoystävällinen, vie vähemmän tilaa pesukoneessa, kuluttaa vähemmän energiaa, vettä ja pesuainetta pesussa.

Pyyhkeet ja hapsut tarkistetaan aina ennen lähetystä mutta hyvin harvoin hapsut voivat aueta pesussa tai kuivausrummussa, hapsut voi solmia takaisin tiukemmin märkänä tai kuivana. Voit myös silittää niin kuin muut puuvillaiset tuotteet.

Hapsut on helppo solmia itse kuvasssa näkyvällä tavalla, ja laittaa lopuksi tiukan solmun. Eli kaksi vierekkäistä lankanippua, otetaan päästä kiinni ja pyöritetään molemmat oikealle ja kiedotaan ne päällekkäin ja lopuksi tehdään solmu.