So Pretty on verkkokauppa, joka tuo suomalaisille laadukkaita tuotteita suoraan Turkista ja Kreikasta jo vuodesta 2016 lähtien. Valikoimiin kuuluvat 100% puuvillasta, pellavasta ja bambukuidusta valmistetut hamam-pyyhkeet eli foutat, kylpypyyhkeet, käsipyyhkeet, kylpytakit, hamam-mekot ja kylpyponchot . Näiden lisäksi myymme kreikkalaisesta oliiviöljystä valmistettuja käsintehtyjä pala-ja nestesaippuoita.


Hamam-pyyhe on So Prettyn päätuote. Saunominen ja kylpeminen ovat tärkeitä asioita niin suomalaisille kuin turkkilaisillekin. Turkkilaiset ovat käyttäneet hamam-pyyhkeitä vartalon peittämiseen hamameissa, eli perinteisissä turkkilaisissa höyrysaunoissa, jo vuosisatoja sitten.

Nykyään hamam-pyyhettä voidaan käyttää monin eri tavoin. Se voi toimia perinteisen pyyhkeen lisäksi huivina, pöytäliinana, vilttinä, tai vaikkapa sohvan päällisenä. Hamam-pyyhkeet on valmistettu miellyttävän pehmeästä 100% puuvillasta, ja värivalikoima on laaja. Tuotteet ovat valmistettu eettisesti luonnollisesta materiaalista, ÖkoTex Standard 100 sertifioidusta langasta.

Ohuet ja kevyet pyyhkeet kuivuvat hetkessä, ovat erittäin imukykyisiä ja suuria (180 cm x100 cm), mutta sopivat taiteltuina hyvin pieneen tilaan. Hamam-pyyhe on helppo pakata mukaan matkalle! Voit ottaa sen esimerkiksi veneelle, mökille, uimareissulle tai vaikka piknikille. 

Kesäisin hamam-pyyhe on oiva kaveri rannalle. Voit käyttää sitä pyyhkeenä, turbaanina, alustana auringonottoon, tai vaikkapa pareona. Pyyhkeet ovat ihanteellisia myös ulkomaanmatkoja ajatellen! Pehmeä hamam-pyyhe käy myös vauvan kapaloimiseen, sekä hoitopöydän suojaamiseen. Vaihtoehtoja on monia. Hamam-pyyhe on ympäristöystävällinen, tyylikäs ja monikäyttöinen.

So Prettystä saat myös, antibakteerisia, unelmanpehmeitä  batiikki bambu hamam-pyyhkeitä.

Värikkäitä kylpytakkeja aikuisille ja lapsille.

So Prettystä löytyy kylpytakkeja ja ponchoja myös lapsille. Hamamponchot ja kylpytakit on valmistettu  pehmeästä 100% puuvillasta.

Lisää tietoa meistä löytyy blogistamme


Tarinamme


Tervetuloa SoPrettyyn tarkistamaan päivän uutuudet ja tarjoukset! :)