So Pretty on verkkokauppa, joka tuo suomalaisille laadukkaita tuotteita suoraan Turkista ja Kreikasta. Valikoimiin kuuluvat 100% puuvillasta tai bambukuidusta valmistetut hamam-pyyhkeet eli foutat, kylpypyyhkeet, käsipyyhkeet, kylpytakit ja –mekot, kylpyponchot sekä vaatteet. Näiden lisäksi myymme kreikkalaisista oliiveista valmistettuja käsintehtyjä pala-ja nestesaippuoita, sekä käsintehtyjä hopeapinnoitettuja koruja.


Hamam-pyyhe on So Prettyn päätuote. Saunominen ja kylpeminen ovat tärkeitä asioita niin suomalaisille kuin turkkilaisillekin. Turkkilaiset ovat käyttäneet hamam-pyyhkeitä vartalon peittämiseen hamameissa, eli perinteisissä turkkilaisissa höyrysaunoissa, jo vuosisatoja sitten.

Nykyään hamam-pyyhettä voidaan käyttää monin eri tavoin. Se voi toimia perinteisen pyyhkeen lisäksi huivina, pöytäliinana, vilttinä, tai vaikkapa sohvan päällisenä. Hamam-pyyhkeet on valmistettu miellyttävän pehmeästä 100% puuvillasta, ja värivalikoima on laaja. Tuotteet ovat valmistettu ÖkoTex Standard 100 sertifioidusta langasta.

Ohuet ja kevyet pyyhkeet kuivuvat hetkessä, ovat erittäin imukykyisiä ja suuria (180 cm x100 cm), mutta sopivat taiteltuina hyvin pieneen tilaan. Hamam-pyyhe on helppo pakata mukaan matkalle! Voit ottaa sen esimerkiksi veneelle, mökille, uimareissulle tai vaikka piknikille. 

Kesäisin hamam-pyyhe on oiva kaveri rannalle. Voit käyttää sitä pyyhkeenä, turbaanina, alustana auringonottoon, tai vaikkapa pareona. Pyyhkeet ovat ihanteellisia myös ulkomaanmatkoja ajatellen! Pehmeä hamam-pyyhe käy myös vauvan kapaloimiseen, sekä hoitopöydän suojaamiseen. Vaihtoehtoja on monia. Hamam-pyyhe on ympäristöystävällinen, tyylikäs ja monikäyttöinen.

So Prettystä saat myös bambusta tehtyjä, antibakteerisia, unelmanpehmeitä ja paksuja pyyhkeitä.

So Pretty tarjoaa myös laadukkaita hopeapinnoitettuja, käsintehtyjä Turkissa valmistettuja koruja. Kaikki korut ovat uniikkikappaleita! Valikoimasta löytyy kaulakoruja, rannekoruja, nilkkakoruja, sormuksia, korvakoruja sekä vöitä. Korut eivät sisällä nikkeliä tai lyijyä.

So Prettystä löytyy tuotteita myös lapsille. Värikkäät kylpytakit, kylpyponchot sekä vaatteet on valmistettu joko pehmeästä 100% puuvillasta tai antibakteerisesta bambusta.

Lisää tietoa meistä löytyy blogistamme


Tarinamme


Tervetuloa SoPrettyyn tarkistamaan päivän uutuudet ja tarjoukset! :)