So Pretty on verkkokauppa, joka tuo suomalaisille laadukkaita tuotteita suoraan Turkista ja Kreikasta jo vuodesta 2016 lähtien. Valikoimiin kuuluvat 100% puuvillasta, pellavasta ja bambukuidusta valmistetut hamam-pyyhkeet eli foutat, kylpypyyhkeet, käsipyyhkeet, kylpytakit, hamam-mekot ja kylpyponchot . Näiden lisäksi myymme kreikkalaisesta oliiviöljystä valmistettuja käsintehtyjä pala-ja nestesaippuoita.


Hamam-pyyhe on So Prettyn päätuote. Saunominen ja kylpeminen ovat tärkeitä asioita niin suomalaisille kuin turkkilaisillekin. Turkkilaiset ovat käyttäneet hamam-pyyhkeitä vartalon peittämiseen hamameissa, eli perinteisissä turkkilaisissa höyrysaunoissa, jo vuosisatoja sitten.

Nykyään hamam-pyyhettä voidaan käyttää monin eri tavoin. Se voi toimia perinteisen pyyhkeen lisäksi huivina, pöytäliinana, vilttinä, tai vaikkapa sohvan päällisenä. Hamam-pyyhkeet on valmistettu miellyttävän pehmeästä 100% puuvillasta, ja värivalikoima on laaja. Tuotteet ovat valmistettu eettisesti luonnollisesta materiaalista, (ÖkoTex Standard 100/  GOTS sertifioitu luomupuuvilla/ pellava/  bambu).sertifioidusta langasta.

Ohuet ja kevyet pyyhkeet kuivuvat hetkessä, ovat erittäin imukykyisiä ja suuria (180 cm x100 cm), mutta sopivat taiteltuina hyvin pieneen tilaan. Hamam-pyyhe on helppo pakata mukaan matkalle! Voit ottaa sen esimerkiksi veneelle, mökille, uimareissulle tai vaikka piknikille. 

Kesäisin hamam-pyyhe on oiva kaveri rannalle. Voit käyttää sitä pyyhkeenä, turbaanina, alustana auringonottoon, tai vaikkapa pareona. Pyyhkeet ovat ihanteellisia myös ulkomaanmatkoja ajatellen! Pehmeä hamam-pyyhe käy myös vauvan kapaloimiseen, sekä hoitopöydän suojaamiseen. Vaihtoehtoja on monia. Hamam-pyyhe on ympäristöystävällinen, tyylikäs ja monikäyttöinen.

So Prettystä saat myös, antibakteerisia, unelmanpehmeitä  batiikki bambu hamam-pyyhkeitä.

Värikkäitä kylpytakkeja aikuisille ja lapsille.

So Prettystä löytyy kylpytakkeja ja ponchoja myös lapsille. Hamamponchot ja kylpytakit on valmistettu  pehmeästä 100% puuvillasta.

Lisää tietoa meistä löytyy blogistamme


Tarinamme