Miksi hamam-pyyhe on loistava liikelahja?

Miksi hamam-pyyhe on loistava liikelahja?

Miksi hamam-pyyhe on loistava liikelahja?

Haluatko asiakkaidesi muistavan sinut? Suosittelemaan sinua heidän ystävilleen? Tai haluatko heidän käyvän uudestaan? Tarjoamalla heille parhaan mahdollisen palvelun, antamalla heille yrityslahjoja on yksi tapa saada asiakkaasi muistamaan sinut!

Miksi et antaisi heille tyylikästä ja mukavaa hamam-pyyhettä?

Voit antaa heille muistilehtiä, lasinalusia, kyniä jne. Mutta niinhän kaikki tekevät?
Pienellä luovuudella löydät jotain ainutlaatuista jota antaa asiakkaillesi! Tässä blogissa kerrotaan, miksi hamam-pyyhkeet, jotka tunnetaan myös nimellä turkkilaiset pyyhkeet, ovat täydellisiä lahjoja, jotka saavat asiakkaasi muistamaan sinut!


Hamam-pyyhe on käytännöllinen

Kun annat asiakkaillesi lahjoja, kannattaa pitää mielessä, että lahjan on oltava hyödyllinen! Asiakkaasi heittävät pois tai eivät koskaan käytä tarpeettomia asioita, eikö niin? Hyödyllisen lahjan antaminen tekee heistä kiitollisia sinulle.


Turkkilaiset ihmiset ovat käyttäneet hamam-pyyhkeitä vuosisatoja, ja se sopii päivittäiseen käyttöön. Voit sisustaa kotisi perinteisillä hamam-pyyhemalleillamme. Voit ottaa sen mukaasi rantapyyhkeeksi hotelliin, kylpylään, uima-altaalle ja rannalle, piknikille. Ja voit käyttää tyylikkäästi kuvioitua hamam-pyyhettäsi rentouttavan kylvyn jälkeen..

Lyhyesti sanottuna hamam-pyyhe on täydellinen lahja, jota voidaan käyttää vaikka koko päivän, päivittäin!


Sultan hamam-pyyhepaketti 7kpl

Hamam-pyyhe ei ole vain pyyhe

Kun annat jotain lahjaksi, sinun pitäisi miettiä, onko se ainutlaatuinen, erityinen lahja vai ei? Juuri tämä tekee lahjasta huomattavan, eikö vain?

Hamam-pyyhe ei ole vain tavallinen pyyhe! Se on vuosisatoja vanha anatolialainen perinne! Voit antaa asiakkaillesi mielenkiintoista tietoa Hamam-pyyhkeistä ja antaa heille erityisen lahjan! He tietävät, että teet kovasti töitä pitääksesi heidät tyytyväisinä! Ja se tekee lahjasta erityisen!
Saat tarkempia tietoja hamam-pyyhkeiden historiallisista ja kulttuurisista näkökohdista houkutelemalla asiakkaat blogisivullemme ”Mikä on hamam-pyyhe?”!


Pellava hamam-pyyhepaketti 2kpl


Meiltä löytyy kaikille  sopiva hamam-pyyhemalli

Maahantuojana seuraamme muotia 24/7 puolestasi. Suunnittelijat/valmistajat työskentelevät kovasti jotta jokaiselle mahdolliselle asiakkaalle, joka sinulla voisi olla löytyisi sopiva tyyli! Meillä on perinteiset hamam-pyyhemallit niille, jotka rakastavat historiaa. Meillä on tyylikkäät rantapyyhemallit niille, jotka rakastavat kirkkaita värejä ja houkuttelevia muotoja. Ja minimalistiset turkkilaiset pyyhkeet niille joiden mielestä "yksinkertainen on tyylikästä"!
Lyhyesti sanottuna tarjoamme sinulle laajan valikoiman! Tiedättekö, mikä on jopa hienompaa kuin laaja valikoima? Laaja väriskaala jonka tarjoamme koko valikoimallemme!

Löydät helposti omaan liiketoimintaasi sopivan ja asiakkaidesi etujen mukaisen hamam-pyyhemallin verkkokauppamme sivuilta! Ylhäällä kuvassa pellava hamam-pyyhe harmaanbeige.

Meidän hamam-pyyhkeemme ovat ykköslaatua

Maahantuojana pidämme tärkeänä sekä suunnittelua että laatua!

Teemme kovasti töitä, jotta löydämme tyylikkäimmät ja miellyttävän pehmeät hamam-pyyhemallit asiakkaillesi.

Pyyhkeemme ovat kudottu 100% käsin poimitusta turkkilaisesta puuvillasta. Se tekee hamam-pyyhkeistämme:
• Taivaallisen pehmeän
• Erittäin imukykyisen
• Nopeasti kuivuvan
• Kevyen kuin höyhen
• Kestävän kuin teräs!

Big Diamond hamam-pyyhe & Sydändaippuapaketti

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, värjäysprosessi tehdään parhailla väriaineilla Turkissa. Käytämme huippulaadukkaita väriaineita tyylikkäästi muotoiltujen kuvioiden lisäämiseen tuotteisiimme!
Tuotteemme eivät sisällä lainkaan haitallisia materiaaleja. Voit turvallisesti ja luottavaisesti luovuttaa huippuluokan hamam-pyyhemallimme asiakkaillesi, jotka ansaitsevat parasta!

Yhteenvetona vielä kerran lyhyesti alla hieno lista tuotteistamme!

1. Hamam-pyyhe on ainutlaatuinen lahja! Lyijykynät, muistilaput, rannekkeet eivät ole.
2. Se ei ole vain pyyhe! Se on vuosisatoja vanha perinne. Asiakkaat tietävät, että välität heistä, kun he saavat lahjasi!
3. Seuraa meitä! Tarjoamme sinulle hamam-pyyhe tyyliä kaikentyyppisille asiakkaillesi.
4. Tuotteemme ovat taivaallisen mukavia! Niissä ei ole lainkaan haitallisia materiaaleja!
5. Ne saavat ehdottomasti asiakkaasi muistamaan sinut, suosittelemaan sinua ja tulemaan takaisin!Aegean hamam-pyyhe & OliiviöljysaippuapakettiVielä yksi parhaista perinteisistä lahjaideoista olisi Hamam-pyyhe & Oliiviöljysaippuapaketti tai hamam-käsipyyhe & oliiviöljysaippuapaketti tai vaikka hamam-käsipyyhe eikö olisikin ihana lahja asiakkaillesi?

Voit kysyä meiltä tarjousta myös ihanista luonnollisista oliiviöljysaippuoista, meidän saippuamme ovat  Kreikassa käsintehtyjä. Hamam-pyyhe ja luonnollinen oliiviöljysaippuapaketit ovat yksi myydyimmistä tuotteistamme.

Miksi oliiviöljysaippua? Klikkaa ja lue lisää tästä!

Haluatko antaa asiakkaillesi pyyhkeitä rullattuna samoin kuin kuvassa? Kyllä sekin on mahdollista. Hamam-pyyhe on kauniinnäköinen lahja myös rullattuna, meiltä löytyy myös helposti suljettavia itse liimattavia lahjapusseja jotka voimme lisätä tilaukseesi mukaan.


Ennen kuin lopetamme, haluamme mainita joitakin pieniä yksityiskohtia, jotka ovat sinulle tärkeitä! Hamam-pyyhe maahantuojana vastaamme aina mielellämme kysymyksiisi! Ole hyvä ja mene "yhteydenotto" -sivullemme ja kysy tuotteistamme! Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: info@sopretty.fi tai puhelimitse: 0449790454


Crystal Käsinkudottu Hamam-pyyhe & Oliiviöljysaippuapaketti

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.