Hamam-pyyhe Tarinamme

Hamam-pyyhe Tarinamme

Hamam-pyyhe Tarinamme


Moikka!

Olen Meltem Juurikka, haluaisin kertoa oman tarinani, miten aloitin urani yrittäjänä.  

Vaikka olen valmistunut kemian insinööriksi halusin aina tehdä työtä jossa ollaan paljon tekemisissä ihmisten kanssa :)

Tein töitä enimmäkseen ulkomaalaisten kanssa Serbiassa ,Kreikassa, Bulgariassa vienti-tuonti ja asiakaspalvelualalla.

Vuonna 2011 muutin Suomeen ja tutustuin Suomen kulttuuriin ja huomasin että Turkin ja Suomen kulttuureissa on yhteisiä juttuja kuten sauna ja hamam :)

Suomen kulttuurissa sauna (Turkkilainen sauna:Hamam) on niin tärkeä asia. Hamam-pyyhe on Turkkilaisille tuttu juttu ja tiesin jo että se on nykyään trendi ympäri mailmaa mutta kun siskoni toi minulle Turkista lahjaksi ihanan pehmeän hamam-pyyhkeen ihastuin vielä kerran. Kyllä, se on yksi parhaista lahjaideoista! Kun suomalaiset ystäväni näkivät pyyhkeen he tykkäsivät siitä myös ja kysyivät mistä olin hankkinut sen ja miten hekin saisivat itselleen sellaisen. Ystäväni huomasivat niiden olevan täysin erilaisia kuin frotee pyyhkeet, ohuempia, isompia, kevyitä,  paljon nopeammin kuivuvia, värikkäitä ja tyylikkäitä. Jotkut ajattelivat että se olisi kätevä ottaa mukaan matkalle, uimahallille, kuntosalille jotkut halusivat käyttää myös huivina niin kuin näyttelijätär Jessica Alba on laittanut kaulahuivina matkallaan Istanbulissa.

 (Katso myös blogimme miten julkkikset käyttävät hamam-pyyhkeitä)


Julkikset jotka käyttävät hamam-pyyhettä


Näin huomasimme että säästämme kaappitilaa

Sitten mieleeni tuli että pitäisi saada enemmän erilaisia malleja ja värejä, kaikille ystäville mieleinen. Samalla saisi ison ongelman ratkaisuksi :) Ei enää paksuja painavia pyyhkeitä jotka vievät kaapissa liikaa tilaa. Niin aloitettiin ja vaihdoin vähitellen kaikki pyyhkeet hamam-pyyhkeisiin. Sitten halusimme kaikkien tutustuvan näihin ihaniin tuotteisiin<3 

Vinkki: Muista että säästämme myös vettä ja pesuainetta verrattuna tavallisiin pyyhkeisiin! :)


Voitte lukea lisää blogistamme miten hamam-pyyhkeet tehdään ja miten käytetään. Tulossa pian lisää blogeja!

Mikä on hamam-pyyhe?


 Ystävältä Ystäville Lahjaksi 

Rakastan ihmisiä, olen onnellinen kun ihmiset ovat tyytyväisiä ja iloisia, itse aina tykkään antaa lahjoja kavereille, ystäville. Siksi So Prettyn hamam-pyyhkeet ovat edullisia ja meillä on usein "Kaupan Päälle" tarjouksia koska asiakkaammekin ovat kuin ystäviä meille <3

Suosittelemme että seuraatte meitä Instagramissa ja Facebookissa koska sieltä näet tarjoukset & arvonnat, etusivultamme löytyy fb ja IG painikkeet.Me myös laitamme tilauksen lahjapakettiin kun asiakkaamme mainitsee että tilaus lähetetään lahjaksi. Meille on tärkeintä että asiakkaamme ja jälleenmyyjämme ovat tyytyväisiä.

Kaikki tuotteemme tulevat minun kotimaastani Turkista. Tehtaan omistaja ja käsinkudottujen hamam pyyhkeiden valmistaja ovat myös ystäviäni.

Olemme maahantuoneet laadukkaita tuotteita jo vuodesta 2016 lähtien.

Voitte ottaa rohkeasti yhteyttä jos on kysyttävää! :)


Meltem Juurikka


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.

Eija Hakkarainen

Hamam-pyyhkeet ovat todella ihania,niin väreiltään,kuin myös käytössä. Kiitos :)