Julkkikset jotka käyttävät hamam-pyyhettä

Julkkikset jotka käyttävät hamam-pyyhettä

Julkkikset jotka käyttävät hamam-pyyhettä


Tiesitkö että kutsut prinssi Williamin ja Catherine Middletonin kuninkaallisiin häihin on tehty hamam-pyyhkeistä, käden kokoisista hamam-pyyhkeistä joita käytettiin kutsuina sanotaan peskiriksi, ovat kudottu Denizlin maakunnassa Turkissa. Williamin ja Middletonin nimet ja hääpäivä 29. Huhtikuun 2011 kirjailtuna kultaisin kirjaimin Turkkilaiseen pyyhkeeseen. Niitä kudottiin 40 000 kappaletta. Kuinka luova idea ja kiva muisto, eikö olekin?Tässä kuuluisa Amerikkalainen näyttelijätär Jessica Alba on kietonut kaulaansa hamam-pyyhkeen shaaliksi, eikö olekin tyylikäs?Alla kuvassa prinsessa Carolinen vanhin lapsi Hannoverin prinssi Andrea Casiraghi rannalla hamam-pyyhkeellä :)

Voit tilata tästä saman Sultan hamam-pyyhkeen

Sultan Koralli

Sultan Oranssi

 
Myös Jennifer Aniston käyttää hamam-pyyhettä, kaikki tietävät Jenniferin rakastavan niitä.
Kaunis näyttelijätär Rachel Bilson lukeutuu myös heihin jotka suosivat hamam-pyyhettä rannalla tai veneessä.Niin myös surffauksen legenda ja maailmanmestari Kelly Slater käyttää mieluiten turkkilaista pyyhettä  lainelautailun jälkeen.

Voit tilata saman Sultan hamam-pyyhkeen tästä:

Sultan Denim  

Sultan Baby Blue

Sultan Turkoosi
Alla kuvissa kuuluisa australialainen näyttelijä Simon Baker joka näytteli vuodesta 2008 vuoteen 2015 Mentalist-televisiosarjassa.

Simon Bakerin päällä oleva Sultan Khakinvihreä hamam-pyyhe löytyy tästä 

Sultan Khakinvihreä


Tv persoona ja malli Vanessa Lachey on valinnut itselleen yhden Sultan mallin suosituimmista väreistä.

Sultan Koralli
Kate Moss suosii hamam-pyyhettä rannalla käydessään.Beyonce käyttää ranta-asusteena hamam-pyyhettä. Kyllä, hamam-pyyhe onkin enemmän kuin pyyhe :)


Lehdissä ja uutissivuilta voit huomata että moni kuuluisuus on kiinnostunut Turkkilaisista pyyhkeistä, myös moni muu joita ei ole mainittu blogissamme. Hamam-pyyhe on kiva tuote, mukava, luonnollinen, kevyt, nopeasti kuivuva, tilaa säästävä ja helppo kuljettaa mukana. Ei siis mikään yllätys että se tunnistetaan maailmanlaajuisesti ja sen voi löytää useasta maasta.


Lähde: Dailymail.co.uk

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.