Vuoden 2020 trendit! Trendikkäimmät hamam-pyyhkeet!

Vuoden 2020 trendit! Trendikkäimmät hamam-pyyhkeet!

Toivomme että pidät silmiinpistävästä tyylistä, koska kevään / kesän 2020 trendit koostuvat sateenkaarista, pilkullisista kuvioista, kukista, eläinkuoseista, värikkäistä batiikkikuvioista. Kukkakuviot ovat kevään 2020 suosikkeja, niin pieninä kuin suurina kuvioina. Ja löydät nämä ihanat trendit myös meidän pehmeistä, ja ylellisistä hamam-pyyhkeistämme.


Sateenkaaret
Tänä keväänä ja kesänä sateenkaaret ovat kaikkialla!

Olivatko sateenkaaret yksi niistä kantaaottavista kevään / kesän 2020 painotrendeistä, vai käyttivätkö suunnittelijat niitä, koska ne ovat värikkäitä ja kauniita? Mutta loppujen lopuksi käytämme mielellämme sateenkaaren sävyjä keväällä ja kesällä. Joten miksipä ei myös uusia ja kauniita sateenkaaripyyhkeitä?

Beach Tropicana


Beach Sateenkaari Pinkki


Tie-Dye - Batiikki
Etkö pidäkin hauskoista jutuista, joita voit lisätä olemassa olevaan vaatekokoelmaasi ,ilman että siitä tulee liian monimutkaista? Batiikki on juuri sitä!

Batiikkivärjätyt vaatteet tulivat suosituiksi 1960- ja 70-luvulla. Nyt se on taas trendikäs ja tuo takaisin tietyn nostalgian.

Oletko huomannut, että suurin osa väreistä batiikkivärjäyksessä, kuten alla olevat, ovat tämän kauden värejä? Sinertävät, pinkit, purppuraiset ja valkoiset on helppo yhdistää farkkuihisi tai jopa muiden vaatekaapistasi löytyvien vaatteiden kanssa.

Kuinka käyttää batiikkiväripyyhettä?

Voit tehdä tyylikkään mekon vain yhdellä solmulla. Tai voit käyttää sitä yksinkertaisesti huivina valkoisen t-paidan ja farkkujen kanssa lisätäksesi väriä täydelliseen tyyliisi.

Se on yksi parhaista vaihtoehdoista, jos haluat käyttää saronkia tai huivia pukeutumisessasi. Erittäin kevyt, helppo pakata, helppo sitoa. Saatat olla yllättynyt, kuinka nopeasti tämä pyyhe kuivuu ja kuinka imukykyinen niin ohut pyyhe voi olla.

Batiikki Bambu Floral

Batiikki Bambu Aqua-Lila-Candy


Batiikki Bambu Sky Blue


Batiikki Bambu Cosmic Blue


Maalaukselliset kukat
Näemme tällä kaudella paljon pieniä ja massiivisia kukkia asusteissa, kuten maalauksellisesti koristeltuja maxihameita ja -mekkoja. Jos pidät tästä trendistä, voit yhdistää värikkäitä hamam-pyyhkeitämme rentoihin asusteisiisi. Tai voit olla trendikäs ja tyylikäs jopa saunan tai suihkun jälkeen.

Batiikki Bambu Floral


Jakardi XL Dark Navy


Pilkkukuvio
Jotkut kevään / kesän 2020 kuviotrendeistä tuntuvat hieman raskailta, mutta pilkkukuviot ovat ehdottomasti kevyitä ja hauskoja, lisäämällä naisellista ja retroa-kosketusta.

Ja ei, pilkkukuvioiden ei tarvitse olla mustavalkoisia! Se toimii hyvin kaikissa väreissä myös tyylikkäissä XL-pyyhkeissämme.

XL Jakardi hamam-pyyhkeet


 XL Jakardi Dark Navy


XL Jakardi Fuksia


Symmetriset kuviot
Symmetria tulee ja menee, ja me rakastamme sen olevan osa kevään / kesän 2020 kuvioista. Symmetrisillä kuvioilla voi olla kaikenlaisia vaikutuksia, feminiinisemmistä ja tyylikkäimmistä lievästi psykedeelisiin. Voit nähdä symmetrian useimmissa pyyhkeissämme.

XL Jakardi Musta


Jakardi Inka


Jakardi Baroque Lila


Trooppiset kukat
Tämä on yksi kivoista kesän 2020 -mallisuuntauksista, jos haaveilet trooppisesta lomasta tai suunnittelet tulevia lämpimiä kuukausia. Tai vain nautit saunasta, kylpyammeesta ja ole tyylikäs ja trendikäs ihanalla Exotic Beach -pyyhkeellä. Erittäin pehmeä ja helppo tehdä mekoksi yhdellä solmulla!

Jakardi Exotic Beach


Jakardi Ananas Koralli


Jakardi Ananas Minttu


Raidat

Raidat ovat aina osa muotia ja tulevat aina olemaan, joten ne ovat selvästi klassisia, yksinkertaisia ja yleisin kuvio myös tänä keväänä / kesänä. So Prettyn valikoimasta löytyy runsaasti raidallisia pyyhkeitä eri väreissä.
Sultan hamam-käsipyyhe Merensininen


Club Fuksia


Sultan Antrasiitti


Sultan Hamam-poncho Denim


Sultan hamam-käsipyyhe Violetti


Sultan Candy Pink + Cupcake Saippua


Eläinkuosit
Ne ovat rohkeita, tyylikkäitä ja välittömiä tyylintekijöitä. Eläinkuosi saattaa olla hyvin muodikas tällä kaudella, mutta se on myös ajaton tyyli. Parasta niissä? Ne ovat täysin ihmisen tekemiä, joten ne ovat myös eläinystävällinen valinta. Vinkki: täydennä tyylisi jakardi leopardi hamampyyhkeillä, kokeile esimerkiksi farkkutakin kanssa huivina tai farkkujen, farkkuhameen kanssa ponchona!

Musta, punainen, sage vihreä, candy pink, petrooli vai puuteripinkki? Eläinkuvio sopii hienosti kaikkien värien kanssa! Se sopii hyvin myös stailaukseen ja sisustamiseen!

Jakardi Leopardi Musta


Jakardi Leopardi Puuteripinkki


Jakardi Perhonen Violetti-KeltainenJakardi Perhonen Antrasiitti-Pinkki


Geometriset kuviot
Kreikkalaisista marokkolaisiin, geometrisia kuvioita on käytetty arkkitehtuurissa ja sisustussuunnittelussa vuosisatojen ajan. Ne ovat kaikkein vaikuttavin trendi retro-ilmeessä ja tänä vuonna se tuli takaisin. olemme voineet nähdä tämän trendin pop-up muodissa ja sisustuksessa jo vuosikymmenien ajan. Ja tiedätkö miksi? Geometriset kuviot / painotuotteet ja muodot ovat riittävän monipuolisia ja ne voidaan helposti integroida mihin tahansa sisustussuuntauksen trendiin, joka on suosittu tänä vuonna.

Tässä muutama myydyimmistä geometrisilla kuvioilla varustetuista pyyhkeistämme:

Jakardi Greek HarmaaJakardi Greek Candy Pink


Oriental Käsinkudottu Beige


Jakardi Summer Breeze


Toivottavasti löydät suosikkisuuntauksesi tämän blogin kautta! Ihanaa kevättä kaikille!Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.