byas sopretty

MIKÄ ON BYAS FACE LIFTER JA MIKSI TAVANOMAISET VOITEET EIVÄT TOIMI?

Tavalliset voiteet levittyvät vain ihon pinnalle (0,001mm).

Ne eivät pysty läpäisemään ihon suojakerrosta.Click here to read more about BYAS Face Lifter in English

KLIKKAA JA KATSO BYAS FACE LIFTER VIDEOTA

MIKSI IHOMME IKÄÄNTYY PÄIVITTÄIN?

Kun ihomme hyaluronimäärä vähenee ,muodostuu juonteita.

Kun olemme nuoria,

 •  Ihomme on täynnä hyaluronia.
 • Fibroblastit tuottavat paljon kollageenia elastiiniä.
 • Iho on turpea, kiinteä, sileä ja notkea.

    

Alkaen 30 vuoden iästä

 • Hyaluronihapon luonnollinen tuotanto alkaa hidastua.

 • Mitä vähemmän ihossa on hyaluronihappoa, sitä vähemmän se tuottaa kollageenia ja elastiiniä.

 • Myös kosteutta varastoituu vähemmän.

 • Iho menettää joustavuutensa ja turpeutensa.


KASVOMME MENETTÄVÄT MUOTOAAN,

KUN LIHAKSET JA IHO VELTOSTUVAT


Kun olemme nuoria,

Ihomme ja lihaksemme ovat kytköksissä toisiinsa ja lihaksemme ovat kiinteät


 40 vuoden iästä alkaen

 • Lihaksemme alkavat veltostua

 • Kudosten koheesio vähenee

 • Iho alkaa roikkua

KASVOMME MENETTÄVÄT LUONNOLLISET MITTASUHTEENSA, KUN IHO ALKAA VARASTOIDA ENEMMÄN RASVAA


Kun olemme nuoria

Olemme hoikkia ja kasvonmuotomme ovat kiinteät.


  50 vuoden iästä alkaen

 • Aineenvaihduntamme muuttuu ja keho alkaa varastoida enemmän rasvaa.

 • Tämän varastoitumisprosessin ensimmäisiä näkyviä merkkejä ovat kaksoisleuka tai kertymät silmien ympärillä.

MIKÄ ON RATKAISU?

Saksalainen BYAS-tuotesarja on lanseerattu vuonna 2013. BYAS:lla on lähes 600 000 käyttäjää 17 Euroopan maassa. Suomalaisia käyttäjiä on yli 10 000.

Ilman kirurgiaa, myrkkyjä, piikitystä voit turvallisesti käyttää BYAS laitteita kotona 95% edullisemmin kuin hoitoloissa. BYAS Beauty Hi-Tech Laitteet ovat tutkittu ja patentoitu ja suunniteltu kotikäyttöön , perustuu tehokkaimmiin ja tuloksellisemmin ammattiteknologioihin kuten radiotaajuus, sähköinen lihasstimulaatio (EMS) ja iontoforeesi.

Byas Face Lifter poistaa rypyt ja arvet kasvojen iholta sekä kohottaa laskeutuneita yläluomia ja vähentää silmäpusseja. Vastaaviin tuloksiin ryppyjen hoidossa on aiemmin päästy vain botox- ja hyaluronihappoinjektioilla, muilla injektioina laitettavilla täyteaineilla ja mesoterapialla. Face Lifter vie hyaluronihapon ihoon aktivoiden samalla myös ihon oman kollageenin tuotannon.

Byas Face Lifter toimii Byas erikoisvoiteen ja geelin kanssa sähköisen lihasstimulaation, mikrovärinän, iontoforeesin ja radioaaltojen avulla. 

Yksi hoito kestää 3-15 minuuttia. Voit käyttää Byas Face Lifteria kolme kertaa viikossa tai joka päivä tarvittaessa. Riippuen tilanteesta voimme suositella sopivan ohjelman jokaiselle käyttäjälle.

Tuloksia näkyy heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen kuten kuvissa näemme. Muutaman kuukauden säännöllisen käytön jälkeen iho näyttää jopa 5-10 vuotta nuoremmalta. Sen jälkeen suosittelemme ylläpitohoitoja, riippuen hoidontarpeestasi.

Byas laitteet ja voiteet yhdessä toimivat täydellisesti ja toimivat kaikilla.

Muista että voit aina kysyä meiltä kun tarvitset tietoa, neuvoja liittyen laitteen käyttöön.


Klikkaa ja katso videosta miten BYAS Face Lifteria käytetään

Klikkaa ja katso BYAS Face Lifter paketin sisältö


BYAS VOITEET JA GEELIT

BYAS-tuotteiden hyaluronihappo on levästä uutettua.
Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, parabeeneja eikä ftalaatteja. GALVANIC LIFT MASK

MIKSI TAVALLISET MASKIT EIVÄT TOIMI 

Maskit ovat yleistymässä kosmetiikassa maailman laajuisesti. Ne eivät kuitenkaan ole ratkaisseet ihonhoidon perinteistä ongelmaa, koska ne levittyvät vain ihon pinnalle. Ainesosistaan huolimatta nykyiset maskit eivät yksinkertaisesti pysty läpäisemään ihon suojakerrosta. Tämän vuoksi niiden ainesosat eivät tuota tuloksia ihon syvemmissä kerroksissa. 


Saksalaisen yliopistoklinikan tutkimustulos: Hyaluronimäärän analyysi BYAS hyaluroniseerumin ja BYAS-iontoforeesin viikon käytön jälkeen: ihon hyaluronimäärä lisääntyi jopa 900 %.

Face lifterin kanssa käytetään ensin Detox seerumia ja sen jälkeen Bionic Hyaluron Seerumi: regular, advanced tai premium. Valitsemme iän ja ihon tarpeen mukaan.

Advanced seerumin tehoaineina ovat hyaluronihappoja tetrapeptidit. Tetrapeptidit aktivoivat ihon uusiutumista ja vahvistavat sen rakennetta. Seerumi elvyttää ja korjaa ihoa.

Premium seerumin tehoaineina ovat hyaluronihappoja A-, C- ja E-vitamiinit, jotka kiihdyttävät solun jakautumista. Seerumi uudistaa ja uudelleenrakentaa ihoa.

GALVANIC LIFT MASK VAIN BYAS: LTA Maailman ensimmäinen galvaaninen syvämaski syvävaikutuksella kotikäyttöön SYN -AKE Erinomaiset tulokset toimii luonnollisena rentouttajana (= biologinen Botox) auttaa kasvojen monia pieniä ilmelihaksia rentoutumaan luonnollisesti poistaa tehokkaasti ilmejuonteita saa kasvot näyttämään vuosia nuoremmalta ilman jäätynyttä ilmettä.


GALVANIC EYE LIFT MASK VAIN BYAS: LTA Maailman ensimmäinen galvaaninen syvämaski raikkaiden ja nuorekkaiden silmänympärysten aikaansaamiseksi. GATULINE LINK N LIFT sekä LUMIN EYE BOOSTERN Erinomaiset tulokset nuorentaa silmänympärysjuonteita silminnähden estää silmänympärysten luontaista roikkumista pienentää rumia pusseja silmien alla poistaa turvonneet silmänympärykset sekä tummumat ja keltaharmaan värin silmienalusiholta.


GALVANIC HIGH INTENSE PEELING MASK VAIN BYAS: LTA Maailman ensimmäinen galvaaninen syväkuorintamaski, jolla uudistat ihosi vain 20 minuutissa. Poista ihosi harmaus ja anna upean raikkaan & pienihuokoisen alla olevan ihon tulla esiin. Galvaaninen 3-vaihejärjestelmä Kuori ja pintapuhdista iho galvaanisella kuorintamaskilla. Syväpuhdista iho BYAS Detox -seerumilla. Tämä varmistaa täydellisesti, että seuraavat iontoforeesi vaiheet voivat imeytyä ja vaikuttaa optimaalisesti ihoon. Syväravitse iho Galvanic Lift Maskin erittäin tehokkailla aktiiviaineilla.... Ihosi tuntuu kuin aidolta silkiltä..

Klikkaa ja katso kauneuden ammattilainen kertoo miten Galvanic Pro Series auttaa     byas suomi   

Mihin auttaa BYAS Face Lifter  ja BYAS erikoisseerumit ja -voiteet

 • Ryppyjen ja ilmejuonteiden häivitys 

 • Arpien/aknearpien häivytys 

 • Kasvojen luonnollinen kohotus 

 • Ihon kiinteytys ja silotus 

 • Ylimääräisen rasvan poisto 

 • Ihon ravitseminen ja ikääntyneen ihon nuorennus 5-10 vuotta luonnonmukaisesti

ENNEN & JÄLKEEN KUVIA (15minuutin demo-hoidon jälkeen)LISÄÄ ENNEN &JÄLKEEN KUVIA

BYAS EYE LIFTER

Eye lifteria käytetään silmänympärysiholle. Laitteella saa helposti ja nopeasti silmänympärysihon näyttämään ja tuntumaan kimmoisalta ja sileältä. Laite toimii myös silmäpusseihin ja tummiin silmänympäryksiin. Se on helppo ottaa mukaan ja voidaan käyttää myös meikin päälle.

Laite toimii iontoforeesin ja mikrovärinän avulla. Hoidon tekemiseen kuluu aikaa noin minuutti. Suositellaan käytettäväksi aamuin illoin.

Hyaluronihappo ja gatuliini yhdessä toimivat nopeasti ja tehokkaasti, joten juonteet ja rypyt häviävät. Tuloksia on nähtävillä lähes välittömästi. Tuote sopii myös herkkäihoisille.

Jos haluat lisätietoa Byas Face Lifteristä & Byas Eye Lifteristä ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Klikkaa ja lue myös omia kokemuksiani blogistamme

Muista että saat ilmaisen demo-hoiton jonka jälkeen heti näkyy tuloksia.

12 kk koroton osamaksu, myös jälleenmyynti on mahdollista, kysy lisää.

Varaa aika jos haluat myös kokeilla.(Oulu) Jos haluat demo-hoidon eri kaupungissa ota yhteyttä ja kysy, yritämme auttaa sinua.

Meltem Juurikka

meltemj@me.com

0449790454