Julkkikset jotka käyttävät hamam-pyyhettä

Julkkikset jotka käyttävät hamam-pyyhettä

Julkkikset jotka käyttävät hamam-pyyhettä


Tiesitkö että kutsut prinssi Williamin ja Catherine Middletonin kuninkaallisiin häihin on tehty hamam-pyyhkeistä, käden kokoisista hamam-pyyhkeistä joita käytettiin kutsuina sanotaan peskiriksi, ovat kudottu Denizlin maakunnassa Turkissa. Williamin ja Middletonin nimet ja hääpäivä 29. Huhtikuun 2011 kirjailtuna kultaisin kirjaimin Turkkilaiseen pyyhkeeseen. Niitä kudottiin 40 000 kappaletta. Kuinka luova idea ja kiva muisto, eikö olekin?Tässä kuuluisa Amerikkalainen näyttelijätär Jessica Alba on kietonut kaulaansa hamam-pyyhkeen shaaliksi, eikö olekin tyylikäs?Myös Jennifer Aniston käyttää hamam-pyyhettä, kaikki tietävät Jenniferin rakastavan niitä.
Kaunis näyttelijätär Rachel Bilson lukeutuu myös heihin jotka suosivat hamam-pyyhettä rannalla tai veneessä.Niin myös surffauksen legenda ja maailmanmestari Kelly Slater käyttää mieluiten turkkilaista pyyhettä  lainelautailun jälkeen.Tv persoona ja malli Vanessa Lachey on valinnut itselleen yhden Sultan mallin suosituimmista väreistä.
Kate Moss suosii hamam-pyyhettä rannalla käydessään.Beyonce käyttää ranta-asusteena hamam-pyyhettä. Kyllä, hamam-pyyhe onkin enemmän kuin pyyhe :)


Lehdissä ja uutissivuilta voit huomata että moni kuuluisuus on kiinnostunut Turkkilaisista pyyhkeistä, myös moni muu joita ei ole mainittu blogissamme. Hamam-pyyhe on kiva tuote, mukava, luonnollinen, kevyt, nopeasti kuivuva, tilaa säästävä ja helppo kuljettaa mukana. Ei siis mikään yllätys että se tunnistetaan maailmanlaajuisesti ja sen voi löytää useasta maasta.


Lähde: Dailymail.co.uk

Comments

Sign in in order to write a comment