Tee se itse upea tunika hamam-pyyhkeestä vain 5:ssä minuutissa!

Tee se itse upea tunika hamam-pyyhkeestä vain 5:ssä minuutissa!

Hamam-pyyhe on täydellinen kangas ihanien ranta-asujen ompelemiseeen.

Vaikka hamam-pyyhe pysyy päällä kiedottuna vain yhdellä solmulla voit myös kokeilla valmistaa ihania yksinkertaisia mekko/tunika malleja.

Tämä helposti valmistettu ihanan pehmeä Batiikki tunika rannalla, mökillä, uima-altaalla tai suihkun jälkeen miellyttävä laittaa päälle. Erittäin nopeasti kuivuva hamam-pyyhkeestä valmistettu tunika kuivaa vartalon vain minuutissa!  


Itse olen valinnut Batiikki Ocean pyyhkeen joka antaa hieman retro/vintage tyyliä :) Jos sinäkin tykkäät tästä tyylistä voit kokeilla Batiikki pyyhkeitä. Katso tästä värivaihtoehdot!


Voit valmistaa uniikkeja tunikoja kaikenlaisista hamam-pyyhkeistä. Katso tästä So Prettyn ihanat hamam-pyyhkeet  ja valitse oman maun mukaan sinulle sopiva malli/väri. Jos et vielä tutustunut hamam-pyyhkeisiimme suosittelemme katsomaan pyyhkeiden vertailua ja tietoa ominaisuuksista (paksuus/paino jne) blogistamme. 
Näin valmistat tämän tyylikkään tunikan:)

Levitä hamam-pyyhe ja pidä pyyhkeen molemmista kulmista ja kiinnitä kulmat pitkälle reunalle nuppineulalla kuten kuvassa. Voit päättää itse hartian leveyden :) 
Ompele muutama sentti kohdasta josta kulmat on kiinnitetty. Ihana uusi ranta-asu eli hamam-tunika on valmis! 
Kaiken kokoisille sopiva ranta-asu sopii hienosti myös kesälahjaksi tai synttärilahjaksi! Eikö olekin mahtavaa antaa ystäville itse tehty uniikki lahja!Oletko itse valmistanut hamam-pyyhkeestä asun tai mekon? Kirjoita kommentti jos sinulla on muita ideoita :)

Kiitos kun kävit ja luit blogiamme!

Katso tästä video


Comments

Sign in in order to write a comment